Надіюсь ,що ні

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну є час,є самоповага. в чому проблема?
тут погоджусь на 100% луганська це класіка - їхати під 30 чим полівіше до розміткиDexter писав: ↑Чет, 06 червня 2019, 11:14так як часто приходиться випереджати по місту на свому іспанському гарячому хетчі, то можу сказати шо 80% випереджень виконую через правий ряд
останнім часом навіть на луганській приходиться правим рядом випереджати
правило вільного лівого ряду в місті то вже давно міф, а баранити ззаду з блимаючими фарами по кілька хвилин - мені здається це вже в минулому і того ніхто не робить навіть (з власних спостережень...) хіба шо андрійцлк на свому бумері![]()
![]()
![]()
Звідки в мене бумер? В мене запорожець и ока і всі боятьсяDexter писав: ↑Чет, 06 червня 2019, 11:14так як часто приходиться випереджати по місту на свому іспанському гарячому хетчі, то можу сказати шо 80% випереджень виконую через правий ряд
правило вільного лівого ряду в місті то вже давно міф, а баранити ззаду з блимаючими фарами по кілька хвилин - мені здається це вже в минулому і того ніхто не робить навіть (з власних спостережень...) хіба шо андрійцлк на свому бумері![]()
![]()
![]()
То в жопу жаленийСАХАР писав: ↑Чет, 06 червня 2019, 11:33Вот про повороти правильно зауважили.Вчора якійсь транзитний хер на Б7 р лайні раз підрізав,думаю ну не місцевий фіг з ним а він далі забив і внаглу лізе з іншого ряду і без поворота.Я з Мотозавода до Оперного троха вчив їздити по людські))))Дурне,не знаючи міста летить кудась,рушає з буксами,тормозить з візгами а в реалі заїхав по часу не швидше)))
Жалений чи жарений але забавку я мав по дорозі додому.Він то не в курсі що в час пік по Городоцькій як в сторону центру все одно не пролетиш,кожне перехрестя і світлофор зупине)))andreyclk писав: ↑Чет, 06 червня 2019, 11:36То в жопу жаленийСАХАР писав: ↑Чет, 06 червня 2019, 11:33Вот про повороти правильно зауважили.Вчора якійсь транзитний хер на Б7 р лайні раз підрізав,думаю ну не місцевий фіг з ним а він далі забив і внаглу лізе з іншого ряду і без поворота.Я з Мотозавода до Оперного троха вчив їздити по людські))))Дурне,не знаючи міста летить кудась,рушає з буксами,тормозить з візгами а в реалі заїхав по часу не швидше)))![]()
давно так роблю, майже на всіх 2ох полосках, лекше обїхати справа, хіба там маршрутка на зупинці...Dexter писав: ↑Чет, 06 червня 2019, 11:14так як часто приходиться випереджати по місту на свому іспанському гарячому хетчі, то можу сказати шо 80% випереджень виконую через правий ряд
![]()
![]()
На Луганській правий ряд коцаний, шо в сторону Стрийської, шо в сторону Зеленої тому там зустрічка рішає)Dexter писав: ↑Чет, 06 червня 2019, 11:14так як часто приходиться випереджати по місту на свому іспанському гарячому хетчі, то можу сказати шо 80% випереджень виконую через правий ряд
![]()
![]()
Але кому похєр на машину - правий ряд фо фрі) Ну і там гріх їхати 50 км/год. 80-100 оптимально.
ну я там йду 60-80, залежно від настрою і ділянки.
ти нормально відремонтував своє заднє ліво крило на фієсті після того дтп?)) чи машину поміняв?))
Коли то було....Фієсти давно вже у Львові не бачив, походу десь в Краснограді має тішити нових власників...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей