та я думаю мав би -то продав биА у нього не було потрібного розміру? Він же має там купу труб у кутку))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та я думаю мав би -то продав биА у нього не було потрібного розміру? Він же має там купу труб у кутку))
я єстєственно ретельно обдивився і цю гавняну деталь і по ходу все з нею нормяк людина, яка займається запчастинами я тобі і пишу - що АТ - це ГІМНО і той пильник покривається тріщинами після першої зими..
спасибіЗа пророблену роботу 5+
без проблем, заїзжайТреба до тебе літом приїхати мотом :)
шось не поняв взагалі про шо тиsashanova, як не казав за фірми низу цінового сегменту але поставив все топове і оригінал))))Вот так буває,коли йде питання за голову з клапанами )))
я в курсіNipparts це упаковка вроді,в середині лежати може що завгодно
ні звичайно, газомасляні стойки, но ясен пень шо в мене вже вони звичайні масляніЩе хтів спитати,в оригіналі йдуть стойки масляні,без газу?
ні їзджу 70% по трассі, і з якого дива вони мають не тримати?..на рахунок стіральної дошки буквально вчора їздив в Брюховичі по обїзній за Рясне..хто там їздить-точно знає яка там "стіралка" з бугрів і латок..прекрасно на 130 машина тримає дорогу, тим більше я ж якось до того без проблем відїздив 39тис.на "самозроблених" стойкахА стойки все ж по місту може і [цензура] а на трассі на тих самозроблених на швидкості носить більш чим впевнений і як поведе машина на дошці стиральній одному богу відомо.Швидше за все вилетить,не втримаєш.Чи не їздиш крім міста?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей