Почав , звісно , з примірки ЕУРа , бо завтикав закинути на телефон схему підключення , а методом научного втика щось було сцикотно )), тому лєктрику відклав на потім
Ну що , перший блінчик комом :
- ЕУР таки достатньо громіздкий, треба встановити сидіння і глянути , що там вийде з місцем для ніг (
- рідний карданчик або втоппку , або пиляти\переварювати , бо задовгий .
- дуже сильно "псує маліну" рідний кронштейн кріплення "окулярів руля" , але пиляти його не буду , ібо тоді шляху "повернути все взад" не буде . + там ще кронштейн педального вузла , на якому кріплення пружин педалі гальма та зчеплення + упор\жабка тих же педалей .
- рідний перехідник руля не підходить по шліцах і діаметру - тут або шукати новий перехідник під такий 17 мм вал і шліци , або драконити існуючий (в мене він менший ). Ще не визначився , ібо не шукав чи є новий

- місця для підрульових малувато , через систему регулювання вильоту руля , яку таки хочу зберегти .
Але трохи прикинувши для початку по максимуму попиляв верхню пластину ЕУРа , яка служить кронштейном і забезпечує регулювання по нахилу , таким чином забезпечити соосність ЕУРа і рульового редуктора , майже , є трохи неспівпадіння ,яке має карданчик вибрати .
І заодно вигравши десь 4 см місцю для ніг

Що з того вийде , і чи вийде взагалі , і скільки ще треба буде пильнути самого ЕУРа і трошки кронштейна + педального вузла - примірка покаже .
Зняв замок запалювання з механізмом блокування керма - виникла ідея і його зберегти , бо контактна група добротна і впринципі сумісна (фулі там , ті ж самі контакти і їх призначення ) . Але - нема ключа і я поки хз , як безболісно його розібрати , щоб глянути серцевину і визначити ,яку болванку -заготовку шукати ... І де шукати ? :)
Ну і добрався до датчиків моменту і помітив\позначив нульове положення валу, щоб по ідеї обійтись без калібровки

З плюсів : та верхня кришка\кронштейн цілком і повністю справиться з роллю "перехідна пластина" , за яку до пріороеура деруть шалені бабки , ніби вона - платинова ))))
Фоток нема , папізже
Далі буде ...