П.С. В нас так вимахнутись перед внуками швидше всього не вийде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це так,для прикладу що мірятися нема сенсу бо є такі що не переміриш))))
Здивував))))Я за років 5 раз 10 відкривав всьго)))Омивайку і масло змінити.
Ні. Мені приходиться газ помпувати - не їде інакше. Бензин ще взимку доливав до повного - щоб конденсат не збирався. Ще колеса поміняв на літні. От і вся обслуга.
А генератор через глушник перебирав ?САХАР писав: ↑Нед, 05 травня 2019, 18:49Здивував))))Я за років 5 раз 10 відкривав всьго)))Омивайку і масло змінити.
Тиж казав шо капот відкривав шоб масло поміняти і омивайку залити,а генератор як знімав? Через глушник?
Де я таке писав? Масло міняв ще в липні - скоро буду міняти - міняю раз на 15 тисяч.
То я неподивився шо пост ві СахараVETERAN писав: ↑Нед, 05 травня 2019, 20:42Де я таке писав? Масло міняв ще в липні - скоро буду міняти - міняю раз на 15 тисяч.
Минулого літа робив профілактику - кілька днів зайняли всякі циліндрики, кардан і помпа.
Потепліє - буду чекати на настрій до роботи і може поколупаюсь - час задні колодки міняти і може займуся встановленням електросклопідіймачів і дзеркал від бехи - кілька років уже чекають.
Я ще взагалі нічого не міняв за декілька років.Аж деколи страшно становиться що нічого не ломиться.Зара встану на капіталку ходовки,грн 800 тре і сцеплення наклепаю накладки ще 200.Можна і не міняти їх але вже як знімлю коробку то на всяк випадок нові вдіну.Диск ,корзину і вижимний взяв безкоштовно бо оленю розказали на новій тачці 15 тис що вмерло))))Ініціалізацію в тих гаражах де він робив не чули)))Як він не виграв їх,певно подобається відчувати себе оленем.andreyclk писав: ↑Нед, 05 травня 2019, 21:25То я неподивився шо пост ві СахараVETERAN писав: ↑Нед, 05 травня 2019, 20:42Де я таке писав? Масло міняв ще в липні - скоро буду міняти - міняю раз на 15 тисяч.
Минулого літа робив профілактику - кілька днів зайняли всякі циліндрики, кардан і помпа.
Потепліє - буду чекати на настрій до роботи і може поколупаюсь - час задні колодки міняти і може займуся встановленням електросклопідіймачів і дзеркал від бехи - кілька років уже чекають.![]()
Факт . Я майже 3 роки навіть до ходової не дивився ))) А потім профукав момент - і на Антоновича впав "на переднє коліно" ))))
га ? Я пердолє - сучасна машина , а підходи - вазовські )))) Я думав , що такою фігньою вже навіть на старих грузовиках ніхто не займається ))) Хоча , судячи з того , що я в суботу бачив на авторинку Перфецького купу продаванів накладок і мідних заклепок, дідівські методи - вічні )))
За всю дорогу в Карпати і назад бачив тільки одне авто яке стояло ПОПЕРЕК дороги на обїзній Стрия і чуваки шось з заднім колесом чудили.Liuskywalker писав: ↑Пон, 06 травня 2019, 08:34Факт . Я майже 3 роки навіть до ходової не дивився ))) А потім профукав момент - і на Антоновича впав "на переднє коліно" ))))
Але потім просто за макс 2 кгрн і вихідні перетрясаєш все потенційно "підуставше" і знову новий період тиші . Головне - за кузовом мінімально слідкувати, бо кузовні роботи виносять трохи гаманець .
га ? Я пердолє - сучасна машина , а підходи - вазовські )))) Я думав , що такою фігньою вже навіть на старих грузовиках ніхто не займається ))) Хоча , судячи з того , що я в суботу бачив на авторинку Перфецького купу продаванів накладок і мідних заклепок, дідівські методи - вічні )))
тільки одне ? :) Це визнання якості "вазавтостроя" чи як ? )))))))
Це просто ти не розгледів - я постійно зустрічаю евакуатори з різними машинами, але ніколи жигуля не бачив на евакуаторі. Зате бачив, як жигулі іномарки тягають. Навіть самому приходилося сусідського буса тягнути до гаража.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей