В таких фірмах як мерседес юристи поярче аніж в нього повір і як показує практика людей футболять наліво і на право
В мене такий ж був любитель вазів,взагалі не бідна людна але купу років їздив тільки на нових вазах,потім шось помінялось в житті)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В таких фірмах як мерседес юристи поярче аніж в нього повір і як показує практика людей футболять наліво і на право
По суті так.Але ставши оф.ділером і надаючи гарантію не знаю на що розраховували,хоча як там компенсується той ремонт уявлення не маю.
Как не згадав?
тю
не задумаются
ооо, ещё один клиент))
любой, который ездит по тем же дорогам .
А шо гниє в новіших БМВ (Від Е60) Крила передні кажуть?Infernal Опе писав: ↑П'ят, 26 квітня 2019, 02:07На счёт гнили, ты не прав, полно гнилых машин. И если погнил Жигуль это одно, но как относится к гнилушной совсем свежей бнв? А на драйве таких полно...
Правда такое сразу почти что удаляют, охотиться надо))
Знаток машин по картинкам.Мне ты не расскажеш бо я ездил на 08-09-99 на всех годах и на 2105,06,07 некоторых.И то что ты на картинках видел я сам делал.И в 1994 году была последняя более менее 08,09.2106 закончились в 1993 на модели без молдингов.Infernal Опе писав: ↑П'ят, 26 квітня 2019, 02:07ооо, ещё один клиент))
последняя Лада, более менее качественная была выпущена до 1991года. В 92 году уже пошёл удешевлённый хлам.
Только в 2006м году с приходом впрысковых Жигулей качество по крайней мере уже было не такое днищенское и красить стали лучше. На счёт гнили, ты не прав, полно гнилых машин. И если погнил Жигуль это одно, но как относится к гнилушной совсем свежей бнв? А на драйве таких полно...
Правда такое сразу почти что удаляют, охотиться надо))
Так от я про шо чувака гавном обливають а йому пофіг на всіх і думку іншихLiuskywalker писав: ↑П'ят, 26 квітня 2019, 07:54![]()
![]()
![]()
Думаєш - спецпрепарати? :)))
П.С. Позитивізм - це нормально і полєзно для баді і майнда ))
П.П.С. Камради, давайте без срачів і обливання гівном - попередні пости сторінок три тому були ж нормальні ...![]()
Я не спорю ,що чувак з цікавими поглядами на авто але без нього тут би в темі не цікаво булоСАХАР писав: ↑П'ят, 26 квітня 2019, 12:39andreyclk, не ображає дійсно за це +++++Але малий мій в 8 років не написав би такого і не ображав би також)))
Є люди і на Жигах і Тавріях їздять але від них не почуєш такий брєд.
Кульочок на бачку омивача і диркі в фарах від говноксенону це нанотехнології майбутнього.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей