7 перпендикулярных зеленых линий , две из них - розовые и одна - в форме котенка ! ©

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шо ти за ахінею несеш
ну не я почав про маяки...andreyclk писав: ↑П'ят, 12 квітня 2019, 14:40
Шо ти за ахінею несеш![]()
Почав пятницю зранку ?
Прозоре і біле світло блін![]()
Кожен їздить не так як хоче бо потім можна залишитись того на чому їздить або хтось покаже наглядно для яких місць протитуманки
![]()
Це ппц і такі ше їздять по дорогам з іншими водіями
Вася Вася...
MAECTP0 писав: ↑П'ят, 12 квітня 2019, 16:21
справа скляна колбочка, чи як тобі пояснити, то протитуманна фара. вона біла (матова)... ну й світло з неї біле. набагато менший рефлектор від головного щоб сліпити зустрічних.
та й інші авто де протитуманки нтжче така ж думаю ситкація. здалек видно а юлизько - фари низько щоб світити в очі
ну бач, люди вважають шо туманки не сліплять і не заборонено законом їх включати, значить всьо норм
От я про це і кажу. Відволікають.
Весь прікол протитуманок використовувати їх в туман хіба не ?
Тоді весь прікол світла щоб використовувати його вдень?! Ти світмш світильники вдень?! Навряд.
Ну не скажи. В очі - буде сліпить.
Скажи ти справді нерозумієш для чого ближнє світло в день чи реально сам віриш в ту ахінею яку пишеш ?MAECTP0 писав: ↑Суб, 13 квітня 2019, 10:18Тоді весь прікол світла щоб використовувати його вдень?! Ти світмш світильники вдень?! Навряд.
А в авто :
Протитуманки для туману, ближнє щоб світити вдень? А вночі - дальнє?
Спецон зранку сфоткав і ближнє і птф. Але з телефону завелика фото. Попізже викладу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей