Та мені особливо і пофіг куда знак перенесли,питання де реформовані стоять

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Особливо ніякої. Пес як немає чим зайнятися, то яйли полірує. А певні дятли або населені пункти перейменовують, або знаки совають. Ліпше би псу уподобились.
Невелика неувязочка,а вона їде?Зараз вигнав і на Київ до прикладу.
а ті скоти стоять без мигалок, і знаку попереджувального немає.. я сам так попався, а докази їм до сраки, вони виписали, а ти хочеш судися...
Ну поперше двома руками і ногами за,щоб стояли на аварійннонебезпечних ділянках а не на прямій з розділеними потоками руху .Bugs_bunny писав: ↑Пон, 18 лютого 2019, 14:13От я не розумію, що у головах в людей, які як фраєри "та мені пофіг на ваші знаки, як їздив так і буду їздити"
А коли на них випишуть постанову, то плачуться, що які погані реформовані поліцаї, в межах населеного пункту зловили мене слухняного на перевищеня швидкості. P.S. ні до кого з форумчан особисто притензій не маю, мав би, використовував би ніки
Та в Липниках ще 15 років тому, за поворотом на Загір'я, сиділи в кущах і ловили тих хто йде на обгін через суцільну лінію, бо там правий поворот на Поршну і одразу лівий на Загір'я. Те саме було і за Липниками, ловили на суцільну.
Я не підтримаю те, що Реформавані користуються старими методами засідок але хоч якось треба починати дисциплінувати наших людей, з цими хоть "порішати" на місці складніше
Легше сказати де не стоять: На аварійних дорогах де саме більше ДТП через стан доріг але на то всі ложили
а в Братиславі навіть автобан пустили через центр
надіюсь скоро всюди буде ось так))
та навіть при виїзді зі львова в сторону києва, там де древній град, нахіба там на 3ох рядах обмеження в 50 і трукам?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей