Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Еще спящая "Ласточка" Andre
- Viva
- Ім'я:Віталік
- Стать:чоловік
- Номер:ВС1110СК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ну шо тут мона сказати....................................Якщо людина шось любить то це до кінця.класно в тебе виходить.Головне шоб можливості співпадали з фінансами. :driving:
Додано через 10 секунд:
ну шо тут мона сказати....................................Якщо людина шось любить то це до кінця.класно в тебе виходить.Головне шоб можливості співпадали з фінансами. :driving:
Додано через 10 секунд:
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Viva
Згідний
Але ще подивись як я клапанні кришки в металік з термічним лаком лаком зашарив

Згідний
Але ще подивись як я клапанні кришки в металік з термічним лаком лаком зашарив

Востаннє редагувалось Чет, 09 лютого 2006, 11:58 користувачем Andre, всього редагувалось 1 раз.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Formula1
- Контактна інформація:
Було 1515кг - стало 1390кг
Це напевно за рахунок ГАЛОГЕНОК І ДВЕРНИХ КЛЯМОК!
Гальма маю зпереду 4 поршневі а зізаду 2-ох поршневі. 4 канальний АБС,
ну і я поставив Брембовські гальмівні диски з косою насічною перфорацією.

ХТО останнім часом бачив ТВОЇ зпереду 4 поршневі ????????? Це на твою думку ТЮНІНГ ????????? чи один з варіантів облегшення автомобіля ???????? Ті люди які бачили ці 4 поршневі ті зрозуміють
:megalol: Але на 1-ій 86,9км/год швидкість! це круто!
Ти напевно по місту на 1-ій 86,9км/год їздиш?
Вихлоп 100% прямоток. січення труби 90мм
:megalol:
p.s
Ти Андрій неображайся на мене але коли Ти не маеш " глядачів і людей які Тобі аплодують" тоді Ти стаєш нормальною людиною, а машина мені Твоя взагалі подобається тільки деякі речі яб неробив. ОТ ТАКА моя власна думка подобається вона Тобі чи НІ .
Це напевно за рахунок ГАЛОГЕНОК І ДВЕРНИХ КЛЯМОК!
Гальма маю зпереду 4 поршневі а зізаду 2-ох поршневі. 4 канальний АБС,
ну і я поставив Брембовські гальмівні диски з косою насічною перфорацією.

ХТО останнім часом бачив ТВОЇ зпереду 4 поршневі ????????? Це на твою думку ТЮНІНГ ????????? чи один з варіантів облегшення автомобіля ???????? Ті люди які бачили ці 4 поршневі ті зрозуміють
:megalol: Але на 1-ій 86,9км/год швидкість! це круто!
Ти напевно по місту на 1-ій 86,9км/год їздиш?
Вихлоп 100% прямоток. січення труби 90мм
:megalol:
p.s
Ти Андрій неображайся на мене але коли Ти не маеш " глядачів і людей які Тобі аплодують" тоді Ти стаєш нормальною людиною, а машина мені Твоя взагалі подобається тільки деякі речі яб неробив. ОТ ТАКА моя власна думка подобається вона Тобі чи НІ .
- Andre
- Контактна інформація:
Formula1
Ну щодо гальм то скажу просто. Стокові супорта - 4 поршневі спереду а 2-ох поршневі зізаду - я їх не міняв, а те що на них було написано - MITSUBISHI, мене діставало і не подобалось. Крім того накладки під диски товщиною 150 мм були як на мене затовсті і колеса стояли зашироко і занадто виступали з арок. Тому я їх підпиляв, спиляв надпис. А то що не встиг зачистити і помалювати в один колір то скажу що просто зима і зроблю це пізніше.
А щодо першої передачі, скажу тобі прямо - грошей не вистарчає на обшиття салону шкірою. Тому пропоную зустрітись! Сядиш зі мною в мою машину, захочеш - пристібнешся і я тобі покажу. ну з тобою буде не 86 а десь 82, бо ти важиш. Але якщо в мене це вийде ти заплатиш мені 100 баксів, якщо ні то я тобі! Згода?
Якщо проморозишся - то просто забери свої слова назад!
Не знаєш не говори!
Ну щодо гальм то скажу просто. Стокові супорта - 4 поршневі спереду а 2-ох поршневі зізаду - я їх не міняв, а те що на них було написано - MITSUBISHI, мене діставало і не подобалось. Крім того накладки під диски товщиною 150 мм були як на мене затовсті і колеса стояли зашироко і занадто виступали з арок. Тому я їх підпиляв, спиляв надпис. А то що не встиг зачистити і помалювати в один колір то скажу що просто зима і зроблю це пізніше.
А щодо першої передачі, скажу тобі прямо - грошей не вистарчає на обшиття салону шкірою. Тому пропоную зустрітись! Сядиш зі мною в мою машину, захочеш - пристібнешся і я тобі покажу. ну з тобою буде не 86 а десь 82, бо ти важиш. Але якщо в мене це вийде ти заплатиш мені 100 баксів, якщо ні то я тобі! Згода?
Якщо проморозишся - то просто забери свої слова назад!
Не знаєш не говори!
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
z@k
Правильно. Зимою автомобіль може бути до 25 кг важчий.
тут я виставлю фото всіх прокладок які мінялись в двигуні, майже всі вони МЕТАЛЕВІ! для того щоб при постановці закисі азоту двигун витримував і не викидувало зі з'єднань маслом

Правильно. Зимою автомобіль може бути до 25 кг важчий.
тут я виставлю фото всіх прокладок які мінялись в двигуні, майже всі вони МЕТАЛЕВІ! для того щоб при постановці закисі азоту двигун витримував і не викидувало зі з'єднань маслом

Востаннє редагувалось Чет, 09 лютого 2006, 12:01 користувачем Andre, всього редагувалось 1 раз.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей