два бляхаря з ніками з різницею в одну букву це занадто для одного форуму

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не в мене GM, щей 4-ох ступка, 2,9 бітурбоcat-yellow писав: ↑П'ят, 21 грудня 2018, 12:03Теж чув, що тма фіговенькі автомати.
Не знаєш, яка саме в тебе? Айсін?
по своїй вешці можу розказати вдоль і паперьок шо міняв, коли і як, якщо комусь цікаво навіть бж заведу
ти помиляєшся, візьми схему найпростішого блоку абс і побачиш шо там є контакт підєднання до ЕБУа звідки модуль абс зрозуміє, що авто вже поїхало???
я глибоко сумніваюсь, що в Хонді 2000 року блоки спілкуються між собою.
то всьо ьвої теоретичні домислиага, тупо вихід K-line шини для підключення тестера
вони не спілкуються,але в односторонньому порядку блок АБС передає інфомацію до ЕБУ, який вже собі кілішує, що і як:D
то ше адекват попавсяcat-yellow писав: ↑Пон, 07 січня 2019, 11:06Історія мала своє невелике продовження.
Ввечері написав мужику СМС, запитав, чи він доїхав нормально, бо йому було біля 500 км до дому, а погода не дуже...
Він мені сказав, що все ок, що вже давно вдома. Сказав, що всю дорогу валив активно 140
і, що перед самим домом видно перегрів гальмівні диски, бо при гальмуванні почало товкти кермом дуже
![]()
Ну.... то вже як кажуть "сам собі режисер". До мене претензій нема, додому доїхав.![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість