та яке, я купив ше одну вольво,трохи більшу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на автоматі прочиталось "спалив" )))
ну походу то ти неуважно читаєш пости)))))))))))))
Купляв крило , 9 днів доставка з Еміратів.AnGeL писав: ↑П'ят, 21 грудня 2018, 11:13deler1um, ой, я тебе прошу))) те що ти ще не стикався з пошуком запчастин, які впринципі не являються розхідником, то не означає шо все є) купи крило або підкрильник собі на америкоса, прямо вже з варіантами по замінниках) крок в право, крок в ліво від розхідників, і або ебей, або японія і місяці доставки. в крайньому випадку емірати, якщо пощастить.
то не крило, то полкарdeler1um писав: ↑П'ят, 21 грудня 2018, 11:17Купляв крило , 9 днів доставка з Еміратів.AnGeL писав: ↑П'ят, 21 грудня 2018, 11:13deler1um, ой, я тебе прошу))) те що ти ще не стикався з пошуком запчастин, які впринципі не являються розхідником, то не означає шо все є) купи крило або підкрильник собі на америкоса, прямо вже з варіантами по замінниках) крок в право, крок в ліво від розхідників, і або ебей, або японія і місяці доставки. в крайньому випадку емірати, якщо пощастить.
Я брав Хонду шоб не стикатися з запчастинами, які не являються розхідниками. Щодо кузовних, то все відносно, за ті гроші шо зараз страхові виплачують, можна і почекати![]()
![]()
Кому крило за 25$?
https://avto.pro/part-60211T2FA90ZZ-HON ... 5384630708
і 250$ за те шоб його нормально виставили в зазор))))
Це для тих, хто шукає замінник. БУ оригінал можна знайти за 80$. Ціни на кузовні деталіи 2013-2016 року приблизно однакові, на свіжіші можуть бути питання, і то не в ціні, а в доставці.AnGeL писав: ↑П'ят, 21 грудня 2018, 11:43deler1um, ну вот, зі свіжими таке ще проканає, а з 20-річною хондою - вже нє, і тут вилазять нюанси. ну а від якоїсь біди і дтп ніхто не застрахований, ні хонда, ні будь-який інший бренд. Знайомому на форд фюжн, шукали кришку багажника, то від 500 баксів за б/у, яку ще малювати треба. і то навіть не японець.і 250$ за те шоб його нормально виставили в зазор))))
Я взагалі тут писав в сторону Крітіка, який казав, що японці вже не ті ) Видно шо Форд (німецький?:) теж такий)
Про надійність я мав на увазі ) Ще раз, в сторону Крітіка)
та яке разборка, своїм ходом,вже куплений інша АКПП, звичайно там автомати не самі надійні, але рісканьом
Саме так :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей