Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Польскі блЄхи, чи довго залишилося?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Думаєш?
Знаєш, скільки польських доків на Волині було? І половина підроблених. Не чув такого?
Якщо поляки таке роблять, то вони дол...бо...би!
Знаєш, скільки польських доків на Волині було? І половина підроблених. Не чув такого?
Якщо поляки таке роблять, то вони дол...бо...би!
-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Re: Польскі блЄхи, чи довго залишилося?
Бюджет зате поповниться валютою мінімум 2000 за авто а так би на металолом здалиcat-yellow писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 19:40І по вашомку то нормально?
Кладуть прибором на закон, де вже тільки можуть.
-
Jarevych писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 19:42тсссс... доки то польські... тобто рішають їх в польщі і хабарі теж полякамcat-yellow писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 19:40І по вашомку то нормально?
Кладуть прибором на закон, де вже тільки можуть.![]()

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
тут сагласін!andreyclk писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 20:52Бюджет зате поповниться валютою мінімум 2000 за авто а так би на металолом здалиcat-yellow писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 19:40І по вашомку то нормально?
Кладуть прибором на закон, де вже тільки можуть.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
а шо там рішати і про які хабарі ви говорите?Jarevych писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 19:42тсссс... доки то польські... тобто рішають їх в польщі і хабарі теж полякамcat-yellow писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 19:40І по вашомку то нормально?
Кладуть прибором на закон, де вже тільки можуть.![]()
купча робиться між 2-ма фіз особами на коліні на А4, обидві людини можуть бути українцями
потім на основі купчої робиться SAD на вивезення, там тоже ніякі "рішання" не поможуть, маю з ними справу кожного дня і таможимо товари на міліони злотих
такшо ніякого криміналу особисто поляки там можуть і не робити
аналогічна табличка була пару сторінок назад, від якогось непонятного адвокатаDexter писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 18:31Kritik, бачу таку таблицю
взято звідси: https://zaxid.net/yak_teper_legalno_vvo ... h_n1470784
то всьо чотко, чи ні?
законних підстав цій табличці особсто для себе я не бачу, і всі ссилки і цитати шо я привів - підтверджують мої слова
я тоже, йду помиюсь, вже яблука всі на сьогодні зірвав, пан довольнийcat-yellow писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 19:41PS: всьо всьо, мовчу... я - емігрант, я - "ти нам не вказуй", я - "ти тут не живеш", я "виїхав і пи...ить собі там з-за кордону, с..ка" мовчу

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Так чим усе закінчилось? Чи не закінчилось?
Вроді блокували дороги, митниці (ніби там не одні й ті самі, але все ж "бляхарі" і МРГшники (які також "на бляхах"
)
Блях і дальше повно їздить і ніхто їх (ніби як) не рухає... чи поки не рухає, не штрафують, авто їхні на штраф майданчики не зганяють?
Вони і далі всіх мають в дyпі!
Що змінилось для них (загнаних "блях" "на рік" по всяких "мутних" схемах)?
Якщо нічого не змінилось, то який був зміст тих кіпішів, перекриттів і блокувань?

Вроді блокували дороги, митниці (ніби там не одні й ті самі, але все ж "бляхарі" і МРГшники (які також "на бляхах"

Блях і дальше повно їздить і ніхто їх (ніби як) не рухає... чи поки не рухає, не штрафують, авто їхні на штраф майданчики не зганяють?

Якщо нічого не змінилось, то який був зміст тих кіпішів, перекриттів і блокувань?

-
Виявилось шо бляхарів то загальна назва а їх є декілька типівSpeedo писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 21:43Так чим усе закінчилось? Чи не закінчилось?![]()
Вроді блокували дороги, митниці (ніби там не одні й ті самі, але все ж "бляхарі" і МРГшники (які також "на бляхах")
Блях і дальше повно їздить і ніхто їх (ніби як) не рухає... чи поки не рухає, не штрафують, авто їхні на штраф майданчики не зганяють?Вони і далі всіх мають в дyпі!
Якщо нічого не змінилось, то який був зміст тих кіпішів, перекриттів і блокувань?![]()

Дороги блокували АЄС-але Аваков сказав вам опа і всі повтікали
Кордони блокували 5-ти дневки контрабандисти -їм дали тягла дальнобої і польська влада сказала шо вліпить всім депорт і забере карти прикордоного руху
5-ти дневки вже неможуть заїхати
Бляхам дали пів року на розмитнення а тоді будуть щемити по повній
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Мають 180 днів до вступу закону там де штрафиSpeedo писав: ↑Сер, 28 листопада 2018, 21:43Так чим усе закінчилось? Чи не закінчилось?![]()
Вроді блокували дороги, митниці (ніби там не одні й ті самі, але все ж "бляхарі" і МРГшники (які також "на бляхах")
Блях і дальше повно їздить і ніхто їх (ніби як) не рухає... чи поки не рухає, не штрафують, авто їхні на штраф майданчики не зганяють?Вони і далі всіх мають в дyпі!
Якщо нічого не змінилось, то який був зміст тих кіпішів, перекриттів і блокувань?![]()
TURBO -POWER
- AndReikO
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 1 раз
Товариші, підкажіть чи правильно мислю на рахунок розмитнення за законом 8487...
Беремо Рено лагуна 2, 2003 рік, 1,6 бензин. ( наприклад таку https://www.otomoto.pl/oferta/renault-l ... d22e7f32bd) Ціна її в середньому +- 1000 Є.
Згідно калькуляторів розмитнення митних платежів за таку автівку в пільговий період потрібно буде заплатити 1155 Є.
Разом 2155. Додамо вартість поїзди в Польщу та оплату в ПФ при постановці, і вийде орієнтовно 2500 Є. Або 2850 $. А це дешевше Рено Лагуна 1 на українській реєстрації.
Питання: чи все я порахував правильно і чи дійсно виходить такий профіт ???
П.С. навіть якщо при розмитнення вартість автомобіля порахують не 1000 Є а наприклад 2000 Є, кінцева ціна збільшиться на 320 Є, що всерівно є дуже вигідно в порівнянні з цінами на українській реєстрації
Беремо Рено лагуна 2, 2003 рік, 1,6 бензин. ( наприклад таку https://www.otomoto.pl/oferta/renault-l ... d22e7f32bd) Ціна її в середньому +- 1000 Є.
Згідно калькуляторів розмитнення митних платежів за таку автівку в пільговий період потрібно буде заплатити 1155 Є.
Разом 2155. Додамо вартість поїзди в Польщу та оплату в ПФ при постановці, і вийде орієнтовно 2500 Є. Або 2850 $. А це дешевше Рено Лагуна 1 на українській реєстрації.
П.С. навіть якщо при розмитнення вартість автомобіля порахують не 1000 Є а наприклад 2000 Є, кінцева ціна збільшиться на 320 Є, що всерівно є дуже вигідно в порівнянні з цінами на українській реєстрації
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Більше всього обідно звичайним західним хлопцям, що каталися 5/10 на бляхах, туди - папіроси, назад - бєдронка і всяке різне, нікого не рухали, кордони не блокували, покришки не палили, робили собі тихенько бізнес. І тут куяк - АЕС проштовхнули поправки, і пацики попали на лавандос ...
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
правильно писати - не бізнес робили - а контрабандою займались
VAG вже не той
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
g0nzales, та ніхто не мішає купити якесь дешеве авто на українських номерах за 3500уо і далі возити папіроси і сосиски, якшо це їм так дуже треба
хіба що в такому разі буде більш сцикотно "перегруз" везти, бо машина під конфіскацію
хіба що в такому разі буде більш сцикотно "перегруз" везти, бо машина під конфіскацію
Work hard! Play hard!
- winn3r
- Подякували: 51 рази
десь так і є. я рахував смарт пригнати, то всі платежі до 600 еуро. Разом в 2 рази дешевше смартів тутAndReikO писав: ↑Чет, 29 листопада 2018, 00:28Товариші, підкажіть чи правильно мислю на рахунок розмитнення за законом 8487...

Гроші не куплять тобі щастя. Але вони куплять тобі авто, на якому ти поїдеш на його пошуки...
- Dexter
winn3r, смарт, фабія-ібіца 1.2-1.4, гольф 1.4-1.6 то всьо для багатих людей і мажорів
порахуй розмитнення машини для простого народу-роботяг - Ауді А6 2.5ТДІ або е39 2.5ТДІ, і тоді поймеш суть зради

порахуй розмитнення машини для простого народу-роботяг - Ауді А6 2.5ТДІ або е39 2.5ТДІ, і тоді поймеш суть зради

Work hard! Play hard!
- winn3r
- Подякували: 51 рази
Dexter, та я вкурсі, вон навіть петиція є:
https://petition.president.gov.ua/petition/48039
дайош 15 річний 2,7 дизель за 500 євро!
Гроші не куплять тобі щастя. Але вони куплять тобі авто, на якому ти поїдеш на його пошуки...
-
В середньому 1000 ???AndReikO писав: ↑Чет, 29 листопада 2018, 00:28Товариші, підкажіть чи правильно мислю на рахунок розмитнення за законом 8487...

Сама дешевша ціна то не середня.
Варітсть розмитнення буде біля 50тис грн
- Dexter
враховуючи як ті дизеля смердять і димлять, я б їм акциз множив на десятьwinn3r писав: ↑Чет, 29 листопада 2018, 09:47Dexter, та я вкурсі, вон навіть петиція є:
бо реально за!пали
Work hard! Play hard!
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 5 рази
От і я про це, встановити обов’язкове ТО, але в нас і цю бумажку купити можна будеDexter писав: ↑Чет, 29 листопада 2018, 09:55враховуючи як ті дизеля смердять і димлять, я б їм акциз множив на десятьwinn3r писав: ↑Чет, 29 листопада 2018, 09:47Dexter, та я вкурсі, вон навіть петиція є:
бо реально за!пали
- Dexter
yurec13, коли корупція на кожному кроці,а суддя може скасувати і виправдати все що завгодно - ТО зробити дуже важко
перед введенням правдивого ТО треба реформувати суд... читай анріал.
от глянув в калькулятор,
якшо купляти фабію 1.4 2005 року випуску - розмитення буде 30% від вартості + 455 євро акцизу.... як на мене - не є аж так сильно по-драконівськи, враховуючи що до того бляхарі кожні 12 місяців платити 400-500уо за просто перезаїзд на рік і казали всім шо це "доступна їзда"
перед введенням правдивого ТО треба реформувати суд... читай анріал.
от глянув в калькулятор,
якшо купляти фабію 1.4 2005 року випуску - розмитення буде 30% від вартості + 455 євро акцизу.... як на мене - не є аж так сильно по-драконівськи, враховуючи що до того бляхарі кожні 12 місяців платити 400-500уо за просто перезаїзд на рік і казали всім шо це "доступна їзда"
Work hard! Play hard!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей