Підтримаймо вітчизняного виробника

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В мене бензинова 2 літра.
Просто розкрутити дизель і бензин ,зовсім інша сила тре.І ті що з дизеля викинути на бензинці ще можуть працювати.А з великим пусковим ще й не всі виробники роблять.Так щоб від 800 наприклад був.
ну та користувач який питав за акуми пару постів вище має 21099, то не дизель )))САХАР писав: ↑Пон, 26 листопада 2018, 22:11Просто розкрутити дизель і бензин ,зовсім інша сила тре.І ті що з дизеля викинути на бензинці ще можуть працювати.А з великим пусковим ще й не всі виробники роблять.Так щоб від 800 наприклад був.
В Тойоті 1,0 бензин стоїть 35 а.ґ ще рідний 2007 року.А в Кадді 1,9 тді я вже змінив чотири за 6 років)))vovka писав: ↑Пон, 26 листопада 2018, 22:13ну та користувач який питав за акуми пару постів вище має 21099, то не дизель )))САХАР писав: ↑Пон, 26 листопада 2018, 22:11Просто розкрутити дизель і бензин ,зовсім інша сила тре.І ті що з дизеля викинути на бензинці ще можуть працювати.А з великим пусковим ще й не всі виробники роблять.Так щоб від 800 наприклад був.
В мене пускове шось 480, але й акум маленький.
В мене заводський рідний Форд 45А на 2.0 бензин не прожив і 4 років. А дніпровський 50А прожив 6+. Тому хйз чи є якийсь смисл гнатися за всякими оригіналами чи брендами. Ну це суто мій досвід, небуду переконувати.
Бош кстаті свої аккуми на Варті робить.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей