Сума розмитнення по формулі 50×рік×обєм+пдв

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сума розмитнення по формулі 50×рік×обєм+пдв
а якщо не живу?andriy320e30 писав: ↑Нед, 25 листопада 2018, 21:36Вже нема офіційно 5 днів . якшо живеш в Україні їзди на укр номерах .крапка.всякі там тупі відмазки неканають![]()
По суті логічно.Як хочете їздити бляхами отримуйте поляка,хочете українцями розмитнення або продаж і купівля на номерах.Хочете по іншому-гроші і вперед.А чому має по іншому бути?
то вже не зі слів бляхарів а тих хто кричав шо бляхи то зло . Виходить сусіду не можна я мені чого заборонили?andriy320e30 писав: ↑Нед, 25 листопада 2018, 21:50.А чому має по іншому бути?
Ну так .має бути халява і хто розмитнює той лох:D![]()
судячи зі слів бляхерів
та нічо
Бляхи то не зло то просто лівак і всі це прекрасно знають і знали шо рано чи пізно лівак закінчиться .тут нема про шо говоритиandreyclk писав: ↑Нед, 25 листопада 2018, 21:52то вже не зі слів бляхарів а тих хто кричав шо бляхи то зло . Виходить сусіду не можна я мені чого заборонили?andriy320e30 писав: ↑Нед, 25 листопада 2018, 21:50.А чому має по іншому бути?
Ну так .має бути халява і хто розмитнює той лох:D![]()
судячи зі слів бляхерів
як анекдот:
-куме скучно,ідем сусіду п..ди дамо
- А якшо він нам дасть?
-А нам за шо?!
забрати 3000 євро в держ.структури це ше той подвигandriy320e30 писав: ↑Нед, 25 листопада 2018, 22:08Є інфа від прикордонника про пересічку, каже що зробили так типу, якщо хочеш на блясі в'їхати на 5 -10 днів, залишаєш на митниці 3000євро, вїжджаєш, коли вивіз машину за межі України в зазначений термін можеш ті гроші (заставу) забрати на Костюшка у Львові, і так валити по кругу. Якщо ж не вклався в термін то гроші не повернуть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей