Lada Kalina

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та жесть, Андрій, жесть... Бо орієнтуватись виключно на швайке-срайке - то скотство.andreyclk писав: ↑Сер, 14 листопада 2018, 09:15Мішань а чого жесть ?
Люди хотіли шоб продати свої авто подорожче так от мають. Ціни зараз підростуть
ТА і реально проти чого люди вийшли в Городку? Проти того що почали законно нараховувати ПДВ і мито?
Донедавна 90% занижували митну вартість авто за пару уо а зараз опа лазєйку закрили. А чого одні платять повну вартість а інші хитроопі надурюють державу? То ж податки на пенсії і т д
Тому на недорогих авто сенсу занижати тут не є. Машина 13к злотих, оплата акцизу - 400 злотих (менше 100євро).
3.1 proc. wartości w przypadku silników do pojemności 2000 centymetrów sześciennych
18,6 proc. wartości w przypadku silnika o większych pojemnościach
це точно?cat-yellow писав: ↑Сер, 14 листопада 2018, 11:27за Октаху повинен був оплатити мито (за Хонду було оплачено). Продаван (перегонщик) мені пояснив - ми можемо вписати в договір купівлі-продажу любу суму і відносно неї я буду платити потім мито.
Нашим там побарабану )))Liuskywalker писав: ↑Сер, 14 листопада 2018, 10:13тепер в Польщі за таке грозить цугундер вабщє-т )))
Може зараз щось змінилось. Але тоді, якщо не помиляюсь, вроді так було.Dexter писав: ↑Сер, 14 листопада 2018, 11:56це точно?cat-yellow писав: ↑Сер, 14 листопада 2018, 11:27за Октаху повинен був оплатити мито (за Хонду було оплачено). Продаван (перегонщик) мені пояснив - ми можемо вписати в договір купівлі-продажу любу суму і відносно неї я буду платити потім мито.
бо друг гнав Ягуар 2008 року з голандії в польщу, то казав шо ціну беруть з каталогу і від неї рахують
Aby zarejestrować auto sprowadzone z Unii Europejskiej w Polsce, trzeba nie tylko udać się do wydziału komunikacji, ale także wcześniej zebrać dokumentację pojazdu, a także dopełnić kilku obowiązków. Pierwszym z nich jest opłacenie podatku akcyzowego, bez którego nie ma możliwości, by auto zostało zarejestrowane. Wysokość podatku zależy od rynkowej wartości auta i wielkości jego silnika. Właściciele pojazdów z silnikami o pojemności 2000 cm3 płacą 3,1 proc. od wartości, a pozostali 18,6 proc. Jeśli samochód jest uszkodzony, można próbować obniżyć wartość, jednak trzeba mieć na to odpowiednie dowody. Jeśli urzędnicy będą mieli wątpliwości, mogą bowiem dokonać dodatkowej wyceny na koszt właściciela.
на укр.бляхах катаю
то було про 2% податок від купчої вроді, бо ти купляв в фіз.особи, якшо купляти в юр.особи то не треба такого робити, і беруться дані з FVcat-yellow писав: ↑Сер, 14 листопада 2018, 12:21Може то мова не про акциз, а про шось інше.... Але точно пам"ятаю, що занижувати в ноль не було сенсу, щоб по шапці не отримати
звичайно, але за винагороду
Так
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей