Напевне шо так. Їм сказали шо вони власник і можуть 5-ть років катати то вони як лохи вірять або просто тупі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Напевне шо так. Їм сказали шо вони власник і можуть 5-ть років катати то вони як лохи вірять або просто тупі
НУ от скажи коли ти вже з того села виберешся на європейське місто і з форумчанами відмітиш поїздку?AndrewK писав: ↑П'ят, 26 жовтня 2018, 22:02Ну чо, вони його реально містом називають, бгигиги.
Хоча я систематично в ближні міста катаюсь, хоча там місто одна назва, +/-100тис.
Ну і всілякі Відні-Братислави, там гуд. А от в Будапешті систематично жопа, того в них не відняти, хоча воно ще з весни плотно перекопано...
не читав, але не згіднийSpeedo писав: ↑Чет, 08 листопада 2018, 11:30Нє, ну в "мадярщині" жити, то не для кожного! Я б сказав "дууууже на любітєля"! Мало, що мова "язика зламаєш" (сумніваюсь, що там всі "шпрехають на інгліш"), та ще й люди "специфічні" такі досить (навіть у світлі останніх новин і їхніх "претензій на Закарпаття"). Я б не зміг то точно! Поляки, там чехи хоч слов"яни, ну, але все одно "ВДОМА - ТО Є ВДОМА!".
"Вдома і стіни помагають", як то ще кажуть, "Вдома і трава зеленіша" і т.д. і т.п., не дурний же придумав...![]()
Любіть своє, рідне і робіть щоби тут був порядок, а не "на готовеньке"![]()
![]()
схоже на якусь агітацію і сеанс самопереконанняSpeedo писав: ↑Чет, 08 листопада 2018, 11:30Нє, ну в "мадярщині" жити, то не для кожного! Я б сказав "дууууже на любітєля"! Мало, що мова "язика зламаєш" (сумніваюсь, що там всі "шпрехають на інгліш"), та ще й люди "специфічні" такі досить (навіть у світлі останніх новин і їхніх "претензій на Закарпаття"). Я б не зміг то точно! Поляки, там чехи хоч слов"яни, ну, але все одно "ВДОМА - ТО Є ВДОМА!".
"Вдома і стіни помагають", як то ще кажуть, "Вдома і трава зеленіша" і т.д. і т.п., не дурний же придумав...![]()
Любіть своє, рідне і робіть щоби тут був порядок, а не "на готовеньке"![]()
![]()
Ох... як я міг забути! Точняк! Народна творчість закрила всі питання в обох випадкахLiuskywalker писав: ↑Чет, 08 листопада 2018, 14:08cat-yellow,![]()
![]()
![]()
![]()
ціхо-ціхо , приказку про "свій бздок - як медок" ніхто не відміняв![]()
![]()
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 27 гостей