випередив , якраз хотів писати і про Чишки , і про Пасіки ...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
випередив , якраз хотів писати і про Чишки , і про Пасіки ...
коли його здадуть ?хочу приблизно знати коли там появиться кілька нових світлофорів)))
Або коли добудують Трускавецьку зробити там кільце, яке заодно буде тормозити гонщиків які їдуть від Сокільник
Треба робити дорогу Івано-Франкове-Городок-Комарно-Миколаїв це частково розгрузить кільцеву і заодно там якесь життя появитись і північний обхід Львова полюбому.Liuskywalker писав: ↑Чет, 18 жовтня 2018, 08:14випередив , якраз хотів писати і про Чишки , і про Пасіки ...На таких магістралях світлофори - то від безгрошів'я і убогості ,ІМХО . Тільки розв'язка з дод. смугами врятує . і переходи під або над . Але вже нема ні місця ні бабла під неї
![]()
за сокар?) тобто проїхати чотири кілометри ?)
і там воно влізе , трошки далі по Трускавецькій вже є одне
краще якийсь jet-ранець або дрон-гелікоптер колхозити )))
Трускавецька дуже швиденько перетвориться в аналог Наукової (парус на вроді 16 поверхів скоро здадуть, глобус континент шось на 9 там ше теж рік два і готово, і ще поряд планується скоро починати таке як Набережний тіко в 3 раза більше і на 15 поверхівLiuskywalker писав: ↑Чет, 18 жовтня 2018, 12:40і там воно влізе , трошки далі по Трускавецькій вже є одне![]()
Я взагалі недавно був приємно здивований , як там облагородили частинку Трускавецької навколо училища автотранспорту![]()
Ти проїдься по проспекту Ч.Калини від СБ до мосту на відстані 1.1 км 8 світлофорівDeep_Shadow писав: ↑Пон, 22 жовтня 2018, 12:22AnGeL, Скажи, будь ласка, що можна зробити, щоб перевести світлофори в Пасіках і Чишках "на вимогу"? Кожен день їжджу обїзною, тому спостерігати цей пистець і стояти в пробках вже немає терпіння.
я про це вже писав. Як людям переходити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей