до чого тут це? там ж не каско
В даному випадку(Якщо страхувальник не є власником авто) і в іншому по цивілці, страхові виплати отримує потерпілий, а не страхувальник
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
до чого тут це? там ж не каско
ти зараз гониш?)) розмова йде про КАСКО чи цивілку?)
Вибач , в такому випадку дискусію з тролями припиняюandreyclk писав: ↑Сер, 05 вересня 2018, 09:52Вибач але давай без скорочень,в гуглі забанили а в школі невчилиLiuskywalker писав: ↑Сер, 05 вересня 2018, 09:48не обовязково . І не треба . Давай спочатку , бо ти змішав все в купу . Що таке ОСЦПВ ?![]()
Хто отримує відшкодування страхувальник (вигодонабувач?) чи власник ?
Троль тут хіба ти я задаю конкретні питання а людей як з цепі зірвало...тупо всі злі і хамовиті!!!Liuskywalker писав: ↑Сер, 05 вересня 2018, 10:01Вибач , в такому випадку дискусію з тролями припиняюandreyclk писав: ↑Сер, 05 вересня 2018, 09:52Вибач але давай без скорочень,в гуглі забанили а в школі невчилиLiuskywalker писав: ↑Сер, 05 вересня 2018, 09:48не обовязково . І не треба . Давай спочатку , бо ти змішав все в купу . Що таке ОСЦПВ ?![]()
Хто отримує відшкодування страхувальник (вигодонабувач?) чи власник ?![]()
Є така штука як розширене цивільне страхування (хз як правильно) і тобі виплачує твоя страхова повну чи часткову суму (як ти собі вибрав)
потерпілий, тобто той, чия власність постраждала, не обовязково це власник, може бути орендар, довірена особа і т.п., а не просто користувач
По Полісу ДЦВ там де моя страхова виплачує відшкодування щей за моє авто ,страхувальник отримує виплати чи тільки власник?
Наскільки я памятаю в Польщі необовязкове нотаріальне завірення,підходить розписка від рукиVexler писав: ↑Сер, 05 вересня 2018, 11:41Тільки власник або той, хто має відповідну генералку тощо. Страхульником по суті може бути будь яка дієздатна фізично жива особа, навіть яка відношення до авто не має.
Ідентично.
Перевіряється по печатках, якщо такі є, перекладають текст і роблять запити у відповідні органи республіки Польща. З досвіду, справжню генералку мають 1 з мільойна блях. Люди самі не знають, що їздять з фікцією, яку їм втулив барига під час продажу блях.
Я був свідком історії, де при мікро-дтп (притертий бампер), обидві авто зупинились в стороні, за 5 звилин написали від руки (винуватець), я такий то такий то, стразовка така то, догнав авто таке то, в таку то частину, керуючи авто таким то, там то, в такій то годині.
і то фото - це ти фоткаєш мобільною аплікацією і посилаєш відразу страховиккам (колега так робив)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей