отут ти правий... та й не тільки польськими

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ви ще не пробували польського шпондераandriy320e30 писав: ↑Вів, 28 серпня 2018, 11:04Я думаю польськими дешевими майонезами кетчупами і тд можна так запороти здоровя шо і спорт не поможе))то навіть гірше за бляхи![]()
Зробленими для нас самими дешевими так.Думаю наші не кращі вже,тепер на всьому тре читати з чого зроблено))))andriy320e30 писав: ↑Вів, 28 серпня 2018, 11:04Я думаю польськими дешевими майонезами кетчупами і тд можна так запороти здоровя шо і спорт не поможе))то навіть гірше за бляхи![]()
Читати тре на нашому.Також вже частково все штучне.andriy320e30 писав: ↑Вів, 28 серпня 2018, 12:21Поляки не дурні вони мають для себе норм дорогі продукти!а для нас тулять сміття .там нема шо читати .дешеве добрим не буває
Нащо паритися натурою якщо штучне дешево.Колись як в дитинстві привозили зза кордону цукерки здавалося що смачні капец.Тепер розумієш що смачне було.
Та да ...cat-yellow писав: ↑Вів, 28 серпня 2018, 18:30Для себе... Для нас...
[цензура] ми (ви?) комусь потрібні? Забагато честі
...
такий бред може писати тільки дуже обмежена людина яка не має абсолютно ніякого відношення до продукціїandreyclk писав: ↑Сер, 29 серпня 2018, 09:44Для чого ше одна лінія ? Просто % відношення компонентів міняють
Типу туалетного паперу в сосиски можна 10% дати а можна і 40%![]()
+100500
Не смішно. Я виробничник якщо що. Проблема переходу по суміжному продукту виїденого яйця не вартує. Це якщо завод чи лінія ті самі. Якщо заводи різні то ще простіше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей