та во, приїхав з польщі, їздив на клубніку, шоб бабла підзаробити, шоб доробити тачку, шо не ясно? ))) арки від форда тепер приварив, кажуть шо форд то папіжже буде))) а в тебе всьо одна і та ж проблема в машині - нема ходовки)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та во, приїхав з польщі, їздив на клубніку, шоб бабла підзаробити, шоб доробити тачку, шо не ясно? ))) арки від форда тепер приварив, кажуть шо форд то папіжже буде))) а в тебе всьо одна і та ж проблема в машині - нема ходовки)
А де ти бачив що це проблема яку я не вирішив? Чи не буду вирішувати? Я спеціально для тебе сфотографуваю сайленти, запощу сюди і в інсту , шоб ти ся потішивAnGeL писав: ↑Пон, 13 серпня 2018, 20:33та во, приїхав з польщі, їздив на клубніку, шоб бабла підзаробити, шоб доробити тачку, шо не ясно? ))) арки від форда тепер приварив, кажуть шо форд то папіжже буде))) а в тебе всьо одна і та ж проблема в машині - нема ходовки)![]()
є речі, які залишаються незмінними)))
кажеш, з тих донорів понавиколупував шось більш-менш живе? ))) нє, ну то тоже непоганий варіант, а чо. в мене люди б/у трмозні колодки купляли, шарові і т.д. на бляхи. має право на життя
Мені мама машину не купувала, і я купив те що вважав найбільш економічно вигідним! Про колодки в мене і на укр бляхи купували.
Яку траеуторію? Я говорю те що вважаю за потрібним, а доказувати тобі шось, якщо сам захочеш приїдеш і подивишся)AnGeL писав: ↑Пон, 13 серпня 2018, 20:46такс, наступним напевно буда згадка, шо ти мені пояснював як правильно вибирати траєкторію в Тернополі, а далі, походу всьо: арки від гольфа - done, непоставлена турбіна - done, мамина машина - done. я ж кажу, є речі, які залишаються незмінні)))) і воно якось так навіть легше, коли хоч десь ти знаєш і прогнозуєш все наперед, тому що стабільність)))
ви її вже розібрали на гайки і брухт? чи вона ще їздить?
Так ти то і згадуєш про ескорта завжди, від тебе ніц нового я не почув
Ой бля, Остапе якщо ти ще досі не зрозумів для чого я їх порізав, а порізав я їх багато, тодіі тяжко з тобою говорити
Всьо красіво розписав, особливо ті 2.5 тді в6, то взагалі Джек потСАХАР писав: ↑Пон, 13 серпня 2018, 23:05практика то чия показує ???
Що таке модна на вигляд авто ???
Чому неможна купляте модне авто?Треба всім їздити на тавріях чи що?
В вагах на дротиках нічого не тримається тільки в АУДІ БМВ ?![]()
Ауді це Ваг також))))Можна купляти але купуючи машину за 1000$ ніхто не думає що там наприклад заміна цепки,двох ричагів,цапфи коштує як та машина.Що наприклад сцеплення поміняти виносить 500$,ремінь під 200$ і т.д.Що резина на 18 диски коштує як та машина.Що купуючи її ніхто і не думає про то.Я бачу як приїзжаючи на сервіс ремонт закінчується списком що тре міняти,більше тих машин ніхто не бачить.Так що можливо Таврію і хватило б утримувати за пару грн але не машину яка новою коштувала під 40000$.
hrdrive мав таку Омегу 2.5 тді, я Пасата B5 1.9Kirik писав: ↑Пон, 13 серпня 2018, 23:38Всьо красіво розписав, особливо ті 2.5 тді в6, то взагалі Джек потСАХАР писав: ↑Пон, 13 серпня 2018, 23:05практика то чия показує ???
Ауді це Ваг також))))Можна купляти але купуючи машину за 1000$ ніхто не думає що там наприклад заміна цепки,двох ричагів,цапфи коштує як та машина.Що наприклад сцеплення поміняти виносить 500$,ремінь під 200$ і т.д.Що резина на 18 диски коштує як та машина.Що купуючи її ніхто і не думає про то.Я бачу як приїзжаючи на сервіс ремонт закінчується списком що тре міняти,більше тих машин ніхто не бачить.Так що можливо Таврію і хватило б утримувати за пару грн але не машину яка новою коштувала під 40000$.
З того всього омега дешева,2.5 тдс бвшний простий, ходова дешева, шарова в районі 400 грн, тачка не до заєбення)))
Я з гольфом 4заїзджав 1.9 тді, то я його дьоргаю на декілька корпусів, і він їде аж дуже добре як для гольфа, актуатор викручпний на повну ( на піку 1.45 бара, при стоку 1.2) ,навіть деколи передувати, і комп відсікає подачу соляри.cat-yellow писав: ↑Пон, 13 серпня 2018, 23:51hrdrive мав таку Омегу 2.5 тді, я Пасата B5 1.9Kirik писав: ↑Пон, 13 серпня 2018, 23:38Всьо красіво розписав, особливо ті 2.5 тді в6, то взагалі Джек потСАХАР писав: ↑Пон, 13 серпня 2018, 23:05практика то чия показує ???
З того всього омега дешева,2.5 тдс бвшний простий, ходова дешева, шарова в районі 400 грн, тачка не до заєбення)))
в нього динаміка була не краща за мою, а середнє споживання палива - на літру більше
літра соляри - то євро
не 10к км - то на 100 євро більше
розкажи мені, чому hrdrive продав Омегу :)
бо з тим БМВ-шним 2.5 вона жере і не їде
то ж не меліть дурниць
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 13 гостей