яке на місці? хай якраз в ВР скасують заборону на відключення від централки, я собі поставлю котел і все

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
яке на місці? хай якраз в ВР скасують заборону на відключення від централки, я собі поставлю котел і все
от знову ВР.
Добре, як повернеться тоді поговорим. ТО і в німаків є, я про нього навіть не згадував і не цікавився що коштує. Це окрема стаття витрат.
Нагадай про які зарплати чи які нові автомобілі.. Тут занадто багато тексту щоб на все відповісти.А про зарплати ти знов промовчиш так як ти і Михайло промовчав про новіші автомобілі в тій ж польщі .
З тим питанням зараз варіант- ставити лічильники тепла (якщо є тех. можливість) і платити за тепло "по факту.
вина ВР в лобіюванні користування послугами теплоенерго, бо їх власники там і сидятьJarevych писав: ↑П'ят, 10 серпня 2018, 13:39от знову ВР.
А ти пробував до них звертатись, до постачальників?
дзвониш їм, кажещш мало тепла, присилайте на перевірку, нє, то пишеш листом, 30 днів, нема відповіді, пишеш ще раз, але разом з тим надсилаєш у відділ захисту прав споживачів, нє - в суд, далі добиваєшся або компенсації з подальшим покращенням постачання послуг, або розірвання договору, далі на піставі цього і відсутності альтернативи добиваєшся дозволу на встановлення індивідуального опалення, маючи технічні умови думаю це реально.
так, тяжко, так, довго, зато правильно і рушійно.
1 такий факт заставить десяток повторити таке для свого блага, а далі ланцюгова реакція, і тоді або рішенням суду скасують постанову ВР, або хтось таки почухається і прийме відповідні міри.
Чому винна ВР, може винні люди, які встановили собі колись, коли можна було, зробили це криво, каряво і з допомогою хабарів, що привело до летальних випадків, в результаті чого простіше і напевно правильніше було заборонити?
звучить класно, але в підсумку, він мені температуру зимою не збільшить
Квартирні ? Бо будинковий вже досить давно є
згоден, у всьому має бути альтернатива, в даному випадку, як і в інших, які стосуються комунальних послуг альтернативи немає, тому такий цирк, але на все є важелі впливу, просто інколи вони простіші, інколи складніші
фраза підходить і до розмитнення польських блях
В тебе має бути договір з надавачем послуг.
завжди цікавило , яким чином таких кулібінів виявляти ? В договорі вродь щось є про "безперешкодний доступ" до обладнання\магістралей ... Але . певно , нема скарг - нема перевірки ...
В нас був тут один на форумі який доказував що жигуль 2107 краще всіх автомобілів і то взагалі болідSpeedo писав: ↑П'ят, 10 серпня 2018, 12:10andreyclk
то в мене жаба по відношенню до "бляхарів"? О, то ти мені америку відкрив.
ТО хіба поспівчувати можна, заздрити нема чому. А "краще" "гірше" авто то поняття дуже відносне!
В чому по-твому проявляється "кращість" того авто?
От недавно катався на відносно свіжому КІА (суперовий з виду "сід" в універсалі), так вона мене в плані керованості і управління зовсім не вразила (навіть в порівнянні з моєю вектрою). Ну, понятно, що там куча всяких "свістєлок", "камери заднього виду" і т.п. Але сама керованість - зовсім не то. Ще й ходова розбита була. Не треба всіх судити по собі.
Я вже мовчу про то, що судити про успішність (продвинутість) людини по машині, особливо в нашій державі - справа неблагодарна. Має машину - то най собі має, чого йому заздрити? Що він багатий? Та й то далеко не факт, може в борги і кредити позалазив - і ще й бідніший за тебе (хоч і на "крутому жипі", який в любий момент забере банк, скільки таких було...). Та і "багатство" - також поняття відносне. Головне - здоров"я. Без нього - то не життя. А великі гроші можна як легко отримати, так само і легко втратити.
Повтори то питання, на яке ти очікував відповіді, бо може я пропустив.
Ну напишуть усі заяви і опа оплата за опалення підросте на 40% ну вам ж холодно ми краще гріти стале але і більше тратимо!!!
Особливо ланоси вартують в Росії вдвічі дешевше аніж в нас...та яке то фантастика .Купляйте ланос за 10тис уо дешевшого авто неіснує
Я б заплатив, я машину перезагнав на рік, і не шкодую, бо вона мене не підвела, і я пів України на ній об'їздив) і ще обїзджуvovka писав: ↑П'ят, 10 серпня 2018, 10:48Допустим чуть дорожче.
А утримання ? )))
Я тут прикинув німецьку цивілку на таку машину (70 сил, 92 рік), може десь помилився, старався все по мінімум брати
https://www.hamburg.de/kfz-versicherung/
Вийшло від 400 до 700 євро по різних страхових.
Цікаво чи в нас хтось заплатив би річну цивілку яка коштує приблизно як ціла машина ?![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей