Ті шо китай зч показує 80-120Але факт є фактом.

Я не кажу шо ця машина битий корч .то можна замітити тільки в живу .я кажу шо 99% мальваних биті. Ті шо були в мене на сервісі .і ті шо я дивився купляти знайомим. !тоже факт.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо в людини небіт некрашен без підкрасів е39 бімер то людина не буде передувати авто так як ціна нефарбованого БМВ на 20-30% мінімум вища за передути
підпишуся під кожним словомчасто-густо в машину якій 20 років краще взяти вже пофарбовану ніж потім самому фарбувати, я фарбував дві не битих! Хонди в круг, так що знаю, плавали, тепер купую тачки новіші щоби не їздити до наших прошених майстрів
не суди всіх по собі і не говори за всіхЯкщо в людини небіт некрашен без підкрасів е39 бімер то людина не буде передувати авто так як ціна нефарбованого БМВ на 20-30% мінімум вища за передути
Процитуй де я написав що суджу по собі ?sashanova писав: ↑Чет, 26 липня 2018, 13:35підпишуся під кожним словомчасто-густо в машину якій 20 років краще взяти вже пофарбовану ніж потім самому фарбувати, я фарбував дві не битих! Хонди в круг, так що знаю, плавали, тепер купую тачки новіші щоби не їздити до наших прошених майстрів
не суди всіх по собі і не говори за всіхЯкщо в людини небіт некрашен без підкрасів е39 бімер то людина не буде передувати авто так як ціна нефарбованого БМВ на 20-30% мінімум вища за передути..я тобі кажу шо є такі люди, і коли в них авто то більше хоббі для душі то їм абсолютно пофіг скільки там буде коштувати авто при його продажі, ібо не для продажі роблять, а для себе..для душі
![]()
про шо я і кажу..вік своє даєВ мене он, пассат, потребує малярки. І в таких противних місцях (капот, дах, заднє крило), то шо в мене достке дтп було? просто посивів лак, і царапини.
Є такі .але ціна продажу буде як в немальованої машиниабо навіть дорожче
будь ласкаПроцитуй де я написав що суджу по собі ?
От і вся суть
Де я таке писав процитуй ато я такого не бачу і не пригадую
Вірно вірно...я загнався,я тобі говорю що такого не було!
Система охолодження чи система кліми ?Refrugurator писав: ↑Нед, 29 липня 2018, 12:39Темі ап.
Як повинна правильно працювати система охолодження е 39?
проблема, не включається додатковий вентилятор, висить помилка, що показує низький рівень фреону в системі. Зі слів власника, машина в місті тримає робочу температуру норм.
Клімат працює, але не так як повинен.
Зорієнтуйте будь ласка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей