Дякую за розуміння, надіюсь почую багато порад :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
-тільки Толедо,09 яка б не була,всерімно буде сипатись,тим більше тих років вони гниють ужасно,а сеат зробив раз і на рік-два забув,в тій ціновій категорії більше нічого нема людського,гольф-2 просто не подобається,вектра(як би я не любив Опель)-гниє,ше можна мазду 626,року так 92 пошукати,але думаю вона буде подорожче в обслуговуванні від сеата.Breaker писав: для повсякденної їзди
а багато власників старих іномарок навпаки, випитують які запчасті підходять від тазаFobos писав:всі ВАЗоводи намагаються туди приліпити якісь імпортну деталь від іномарки.
золоті слова! і тим все сказано!Fobos писав:всі ВАЗоводи намагаються туди приліпити якісь імпортну деталь від іномарки.
це для того, шоб зекономити, а власники ТАЗів питають запчастини від іномарок, шоб мати НОРМАЛЬНІ запчастини на своїй машині.vovka писав:а багато власників старих іномарок навпаки, випитують які запчасті підходять від таза
кроилово ведет к попадалову (c)BOXER писав:це для того, шоб зекономити, а власники ТАЗів питають запчастини від іномарок, шоб мати НОРМАЛЬНІ запчастини на своїй машині.
30ка над ним рулить однозначноBOXER писав:особисто я за Гольф-2
ну то з розряду "якшо"! на все треба звертати увагу... хоча часто фіг перевіриш, які там запчастини стоять... просто я так написав, бо так роблять переважно і як правило.vovka писав:От представ що ти купив 15 річне толедо а попередній власник також "економив"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей