А що у вас таке не роблять? В нас роблять, не всі поки, але є така можливість
Цнапи більшість питань вирішують за лічені хвилини
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А що у вас таке не роблять? В нас роблять, не всі поки, але є така можливість
не треба дивитись відоси а досить порахувати елементарне
"власникам" потрібно буде виїхати і заїхати, а проблема у тому, що машини в більшості перепродані енний раз(суджу по своїх знайомих). машини тих, що не виїдуть якраз і будуть забирати і штрафуватиandriy320e30 писав: ↑Сер, 27 червня 2018, 08:22Ше не успокоїлись.час розставить всі крапки над і.тим часом прострочені машини можуть заберати по словам АЕС
100% підтримую . не ведися на то. Всьо буде нормально в нас потім . ніколи б не поїхав в другу країну на постійно навіть за 5к в місяць.треба вже закрити ту тему про ниття людей які навіть не живуть в україні!Jarevych писав: ↑Сер, 27 червня 2018, 09:08-в тебе то получиться?
-незнаю
-ніхера в тебе не получиться!
от десь так виглядає то зі сторони. І так хочеться послати таких людей, які замість мотивувати, з самого початку налаштовують на негатив, і тільки вміють шо критикувати і бакланити, натомість самі немають чим похвалитись.
а мені пофіг, я вірю, я знаю, і я роблю і я впевнений що получиться!!!
Вона прострочена .буде штраф. Легально (тіпа)можна їздити рік якшо завезена не українцем. Потім можна виїхати і заїхати теж не українцем (+-300.400$)
що ти плетеш? до чого тут твоя робота і твоя офійна зарплата до теми "ідеальні умови для створення бізнесу"?Speedo писав: ↑Сер, 27 червня 2018, 08:03Dexter
Для "гуртка зрадоівлів", може і бздури, "все пропало", "у нас все погано", але ж не всі такі? Сподіваюсь - МЕНШІСТЬ!
Ну от, наприклад скажу про себе. Працюю офіційно, з.п. повністю "чиста і біла". Скажу більше, коли років 4 тому шукав роботу, навіть не звертав уваги на такі пропозиції, що типу "з.п. в конвертах", "неофіційно" і т.п. чи фірми що займаються "контрабасом" чи всякими "сірими оборудками". При тому, що там пропозиції були "заманчиві" і набагато краще виглядали, ніж моєї теперішньої роботи.
його вписали співвласником у справжній техпаспорт?) чи вже підроблений?)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей