Я закінчив універ. Так і було. Менше року попробував по спеціальності на державні роботі. Потім поняв, що то копійки, перекваліфікувався в іншу, переспективнішу галузь - пішов в приватний бізнес.
Закінчив я тут універ. Поїхати до Польщі трускавки збирати? Чим краще? Чи на будову? Нафіга тоді було взагалі вчитися? Хто мене в Польщі візьме з українським дипломом працювати по спеціальності!? Тратити рік на "узаконення диплому", на екзамени з польської, на всяку кучу їхньої бюрократії і то не факт, що там візьмуть на роботу (бо своїх вистарчає, наприклад, по цій спеціальності). Нє, ну хтось спеціально до того готується, ходить на курси польської, комусь такий варіант підходить. Я ж не бачу потреби, якщо можна мати тут плюс-мінус ті самі гроші. Мені поляки "наші" з фірми кажуть, що вони не набагато більше зарабляють ніж українці, а українець-керівник тут має так само, а то й часом набагато більше, ніж "поляк-робочий" "там"! Питається - який смисл кудась їхати на плюс-мінус ту саму з.п. плюс ще й з величезними видатками на квартиру, дорогу, кордони і купа нервів і купа всього?
Хіба не краще на рідній землі, де друзі, родичі, батьки? Якби в тій самі поляндрії пропонували, скажем в 2-3 рази більше, принаймі, по грошам. Ну, то варто задуматись. А так, хай на 200-300 баксів? Який смисл?
winn3r
Та я вже так замітив, всі хто найбільше проти пороха, з піною з рота агітують за "вону". Третього не дано! Так вибери собі гідного президента, якщо тобі той не подобається!