Головою вдарився чи перегрівся на сонечку?cat-yellow писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 00:52межисрір"я

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Головою вдарився чи перегрівся на сонечку?cat-yellow писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 00:52межисрір"я
от ми і дійшли до того про що я і кажу - шо вам треба 10 років ригати а нам тут за 3 роки особо себе не обмежуючи можна купити такуж хату.
Speedo писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 09:44Ну які такі нюанси, що в Польщі краще жити? Троха більша зарплата???
А т.зв. польські фашисти? Що, скажете нема такого???
До мого брати якось "доколупалися" вечерком бритоголові їхні "скінхеди", бо почули від нього на вулиці українську мову. Тупо хотіли бити морду, мотивуючи якимись історичними фактами про "бандерОвців" чи т.п.І то при тому, що вони тихо скромно прогулювались з жінкою і дитиною, не викрикувавши ні "Слава Україні!" ні "Смерть ворогам!", не розмахуючи червоно-чорним прапором, та й не виглядав він так, що міг би жити за чаів Степана Бандери
![]()
Закінчилося все викликом поліції, яка їх і так не забрала, а обмежилась "профілактичною бесідою", підчас і після якої вони далі лізли в драку, навіть у присутності копів!!!
У Львові ви чули щоби хто до@@бувався до польських туристів? Та й навіть мацкаликів ніхто не рухає!
А почуши "польську мову" всі стараються їм щось "по-польску" пояснити, навіть, якщо й самі не знають нічого більше "проше пана"![]()
А уявіть як дітям в школі, може бути? І то останнім часом ці настрої тільки "підігріваються" за гроші пукіна і Ко!
Принаймі, для мене це би було вагооомою причиною не їхати до "пшеків". Вдома працювати на них то одно, а попасти в то оточення....
1. ЗарплатаНу які такі нюанси, що в Польщі краще жити?
ну ок, хай буде, якшо вже всі так розказують про "трошки"Троха більша зарплата???
бред і за 3 роки такого не бачивА т.зв. польські фашисти? Що, скажете нема такого???
таке життя... нема чого вечорками лазити по районах де ходять скінхедиДо мого брати якось "доколупалися" вечерком бритоголові їхні "скінхеди", бо почули від нього на вулиці українську мову. Тупо хотіли бити морду, мотивуючи якимись історичними фактами про "бандерОвців" чи т.п.
ну шо зробиш, така гальцка ментальність, і надмірна доброзичливість, шо москалики які свалили з даунбасу, тепер живуть в Львові, і говорять по мацкальськи, а львівські пацани воюють в цих маскаликів вдома, і гинуть там.У Львові ви чули щоби хто до@@бувався до польських туристів? Та й навіть мацкаликів ніхто не рухає!
А почуши "польську мову" всі стараються їм щось "по-польску" пояснити, навіть, якщо й самі не знають нічого більше "проше пана"![]()
слуууухайА уявіть як дітям в школі, може бути? І то останнім часом ці настрої тільки "підігріваються" за гроші пукіна і Ко!
Принаймі, для мене це би було вагооомою причиною не їхати до "пшеків". Вдома працювати на них то одно, а попасти в то оточення....
хату без ремонтівAVP_6 писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 10:22а ви хату з ремонтом в польщі отримуєте в новобудові в кредит?
чи вирішили порівняти особняк в 150квадратів з хатою в 60кв в польщі
але шоб вам було спокійніше і лекше рахувати - то в нас 2кімнатна хата коштує в новобудові 25-30к при ціні Польщі 70
а враховуючи шо зарплати тут більші (мені податки) то за 3 роки досить легко купуєш новобудову без ніяких кредитів і зобовязань платити до кінця життя
але то кожному своє - комусь вигідно одне а комусь інше.
Якщо не секрет напиши вартість нерухомості і сума платежів в місяцьandreyclk писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 10:23ну в мене кредит на 30 років
а нашо мені ригати 10 років, їздити на Гольфі 3-йці і не бачити моря, шоб в 40 років тішитись своєю виплаченою хатою і просраним життя?
я вже говорив, я жив 3 роки на зйомній 2-х кімнатній хаті, 38м.кв.
зараз вирахував собі кредит на таку саму суму як я платив за оренду, тільки маю свою, 3-х кімнатну, 62м. і з гаражем
трачу не більше ніж рік назад, живу не гірше ніж рік назад, але живу в своїй, в півтора рази більшій хаті
та просто його [цензура] ці тупі балачки
знову видно різницюSpeedo писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 10:30Не люблю я щось ті кредити (особливо у нашій державі). В якому би банку не брав, все так "закручено", щоби той, хто бере кредит попав у "кабалу". Проценти шалені!А, наприклад, втратив ти роботу? Втратив здоров"я і що? Заберуть хату (машину), а грошики пропали?
Я розумію, що ситуації в житті бувають всякі, але...Накрайняк позичити в родичів (знайомих), якщо такі є. Але то також - не варіант, бо родич захоче якусь модну цяцьку, чи виникне якась нагальна потреба і може сказати "я тобі позичав - давай мені назад, бо мені вже гроші тре!"
"Добрий звичай не позичай" (ні собі ні сам - комусь). І то золоті слова, бо то, як не крути, у нашій державі "зашморг на шию"
давай зробимо голосування на форумі скільки людей може за 3 роки не обмежуючи себе купити собі нову хату)AVP_6 писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 10:31от ми і дійшли до того про що я і кажу - шо вам треба 10 років ригати а нам тут за 3 роки особо себе не обмежуючи можна купити такуж хату.
Іто я це кажу про себе як не спеціаліста в чомусь - а на Польщу ж самі специ виїхали![]()
Але суть такова - шо ви платите податки і маєте стабільність і впевненість і мусите на цю стабільність постійно працювати,
а ми тут маємо по суті практично все відразу - але в будь-який час це все можна втратити, тому і живемо по проще не думаючи про завтра![]()
але давайте закінчимо цю бесіду - бо то вже давно тут 1000 разів обговорено
чекаємо сьогодні голосування за проект по розмитненню![]()
ну ми в пятницю тоже з другом співали "василину" і "бузьку" дзідзя на весь будинок)
а я не патріот, і я це офіційно визнаюAndriy01 писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 10:43Kritik, ти молодець, що перевіз свою сім’ю в краще життя. Зі сторони твоєї сім’ї це кращий варіант.
Зі сторони України - це гірший варіант) Бо це не дуже патріотично. Бо ти тут мав би жити, працювати за копійки, піднімати Україну)))
Але, все таки, своя сім’я - це ближче до тіла.
дураків всюди хватаєSpeedo писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 10:49Kritik Ну на рахунок того, що брєд, то ти мені не розказуй, бо то я не з новин по 1+1 почув, а мій рідний брат був і потрапив у таку халепу. А був він в гостях на музичному фестивалі у друзів, поблизу Вроцлава. По підворотнях не лазив, не бухав з мєсними алкашами, не шукав спеціально "пріключеній на cpaky", а реально - мирно гуляв з жінкою і дитиною! Так от і прийшлося поїхати швидше додому, щоб не "розпалювати конфлікт" (він взагалі мирний і "не нАрваний"), бо навіть поліцаї не могли дати раду (хоча, згідний, інші люди, прості перехожі навіть за них (за наших) заступались, самі викликали ментів). А "скінхеди" ще в "догонку" викрикували "Украінци - бидло", "смерть бандерОвцам", "Слава путіну", "Слава моторолі"(це було приблизно під час боїв за ДАП). Так що не кажи, що пукін тут нідочого! Чого б це "вдруг", польські скіни такими фанатами ДНР "задєлались"?
А нарахунок зарплат, ще раз кажу! Нормальний здоровий мужик цілком може заробляти ТУТ 1000 баксів в місяць! Ну добре, нехай 800!!! Нехай "у конверті", нехай "з ліваками", нехай, на двох роботах, але це РЕАЛЬНО! Звичайно, мова не йде про бібліотекарів, медсестер (хотя і ті, думаю мають), вихователів у садочку чи т.п., чи інших багатьох держпрацівників і про тих, хто ходить на роботу "створювати видимість"!
А маючи 1000, чи близько того, моя думка, немає змісту десь рипатися за кордон, якщо ти тут вже "пустив коріння"!
Є, звичайно, винятки, якщо тебе "кличуть" на більшу з.п. по твоїй спеціальності чи в схожій галузі, ну думаю, є зміст. А їхати десь "на будови", "на заводи" "від фонаря" - не варіант, однозначно. Зараз же не 90-ті і не з.п. 20-50 баксів!
ТУТ 1000 баксів в місяць! Ну добре, нехай 800!!!
для мене в цій країні за багато нехайНехай "у конверті", нехай "з ліваками", нехай, на двох роботах
маючи 1000 з купою нехайА маючи 1000, чи близько того, моя думка, немає змісту десь рипатися за кордон, якщо ти тут вже "пустив коріння"!
100% згіднийА їхати десь "на будови", "на заводи" "від фонаря" - не варіант, однозначно
не мала мені датиSpeedo писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 11:06Kritik вибач, але це з твого боку звучить егоїстично!
А що тобі держава мала дати? Квартиру? Машину? Медаль тобі дати за "красиві глазкі"???
"Не думаю, що держава дала для тебе, а подумай, що ти можеш зробити для своєю держави" (Теодор Рузвельд)
Я також не патріот, якщо-що, бо на Схід не пішов воювати, бо у мене була установка "от прийдуть вони, недай Бог сюди, без пиань візьму автомат і піду", але ця установка - неправильна! Бо тоді вже би було пізно! А багато моїх знайомих - пішли і не всі з них повернулися додому, а дехто повернувя - інвалідом! І йшли вони "не за гроші, не за ділянки, не за пільги на проїзд в маршрутках чи трамваях! А йшли просто за ідею - добровольцями!" А тепер держава їх кинула (бо і посвідчення учасника не всі отримали, яко добровольці). Але я їх поважаю, бо поступили, як справжні МУЖИКИ!
А ті, хто звалили за кордон (особливо зараз), ну не знаю, я не суддя, Бог їм суддя. Я, принаймі, стараюсь працювати тут офіційно і платити всі податки (в т.ч. і немалий "військовий збір")
---------------------
можливоSpeedo писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 11:20Значить тобі так "повезло" з фірмою, чи аферистами-начальниками!
На нормальних фірмах, з.п. тільки зростає і начальство розумію ціну хороших працівників. Бо якщо толкові працюючі люди їх покинуть, то і фірмі наступить пи@да! Прекрасно це знаю і розумію, бо також приймаю участь у пошуку персоналу на нових філіалах!
А "вони" (керівники) ще більше залежать від "нас" (працівників, робочих). Можливо і ще більше ніж ми від них.
Тому, часом і легше підняти з.п. і покращити умови хорошому відповідальному працівнику, ніж шукати і вчити нового "з вулиці" (і так до безконечності)
В мене брат там ЖИВЕ тому про мівіну можеш лякати дітей в школі )))Jarevych писав: ↑Вів, 19 червня 2018, 11:42чуєте-чуєте, а ви тут про швецію пишете, а ви тамкай були? пиво пили? в магазини заходили? жили?
та я манав ту швецію, з її цінами, і повірте, те що в них середня зп досить висока, в них і витрати відповідні, в них просто дуже класно розвинута фінансова рівність населення, нема такого як в нас, один получає 1000 а інший 10к.
Але відверто кажучи я би там не жив.
Та, люди туда їдуть заробляти, але повірте, щоб хоч мінімально там освоїтись, то треба пів року-рік сидіти на одних мівінах.
Але десь бачу що за декілька (не десятків) років ми дойдем до негірших показників, в співвідношенні звичайно.
Просто з нічого не получиться щось, так і з економікою, щоб вона була і процвітала треба щоб як мінімум 90% населення жили чесно, офіційно, а не як в нас, 60% бізнесу в тіні, безробіття зашкалює, хоча по факту більшість з безробітніх працює, податкі високі і т.п.
Ну і щоб по темі, бляхи, їх 2 мільйони здається вже по Україні, уявіть собі, якщо вони заплатять по 1000 євро але розмитнять тачку, скільки бабла піде в економіку... Але хер там, то ж не по нашенськи, ми раз на168ли всіх і ще раз на16ем, але ні копійки не заплатимо в державу: "бо вони ж вкрадуть"
От тому наш розвиток такий, а не як в Польщі, вони хотіли, вони зробили, а нам нафіг то не треба, нам простіше виїхати, або шестерити сезонно на Пана і кричати шо президент Дюрекс.
Але для таких людей пофіг який президент, їм ніякий не поможе!!!
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей