ПС. А що ти хотів сказати словами ТВОЇ ЗЕМЛЯКИ ? Ти забув де ти народився ?!andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 17:01От маючи приписку взагалі питань невиникає. А при купівлі в них нерухомості за такі гроші вони тобі щей допоможуть з громадянствомKritik писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 16:55в смислі? ти шо держ.службовець з зарплатою в 3000 грн і новим мерсом S класу? і збираєшся відкривати депозит на 100 тищ баксів?andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 15:58. Уявляю собі відкрив рахунок і ложиш бабки а тут опа а звідки в тебе ті бабки? А ти ту працюєш а податки заплатив?! От тоді буде цікаво послухати можна і т дKritik писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 15:09в польщі можна відкрити вклад, навіть депозит, наприклад в банку PKO (національний,найбільший,і найнадійніший банк в Польщі)andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:56Я б тобі радив самому перечитати питання Василя і те що ти скинувLiuskywalker писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:32просто для заг. інформації читниandreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:18Якраз в тому і проблема що ти не можеш приїхати в ШВейцарію і відкрити рахунокSpeedo писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:15Щодо надійних джерел - цікава тема. Я свого часу захоплювався книгами Браяна Трейсі (хто "в тємі" - зрозуміє, хто ні - погугліть, толковий мужик). Так от. НАВІТЬ, якщо відкладати щомісяця, якихось 100 баксів (богодьтесь, не така вже й страшна сума, напевно кожному тут під силу), під "щорічну капіталізацію відсотків" (але кожен місяць, скажемо, з 20 чи з 25 років), то до 60 (якщо, звичайно, доживеш) - будеш мати непогану таку суму. Не знаю скільки там вийде, лєнь рахувати, але мова йде про сотні тис. баксів.
Ясно що у ньоо мова йде про США чи Канаду, там банки понадійніші будуть. Але думаю, зараз не проблема відкрити рахунок у будь-якому європейському банку і попвнювати через "привати" чи т.п., нюансів не знаю, глибоко не вникав...![]()
https://biz.nv.ua/ukr/experts/viktoria/ ... 01128.html
відкрити рахунок в іноземному банку без ліцензії за умови знаходження за межами України і не закривати його після повернення;
Офіційно працювати і відкрити само собою.А працюючи в Україні...
не маючи ні ПМЖ, ні карти побиту ні карти поляка
тобто просто по закордонному паспорту
якшо це робить звичайна, нормальна людина, то ніхто тобі нічо не скаже і не запитає.
тут купа студіків, дітей багатих батьків, якім родаки і хатку купляють і машинку таку за 20 тищ євро, і всім пофіг
ніхто не питає звідки студік взяв на це гроші, чи де взяли на це гроші його батьки
та й взагалі смішно це все, бо мені в фірмі забудовнику де я брав хату, розказували як "твої земляки" приїжжають на крутих джипах, і налом купляють пару квартир в новобудові, а ше раз скажу, шо сама дешевша квартира в будинку де я брав, це 240 тисяч зл, тобто 2 квартири це мінімум 500 тищ зл (140 тищ баксів)
і ніхто нікого не питав де ви взяли такі гроші, ше й налом
А тепер поїдь дальше Польщі і опа -непідфортило
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Польскі блЄхи, чи довго залишилося?
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
Re: Польскі блЄхи, чи довго залишилося?
за готівку - канешноAVP_6 писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 17:00а шо можна українцю купити в польщі квартиру отак без ніяких польських доків?Kritik писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 16:55та й взагалі смішно це все, бо мені в фірмі забудовнику де я брав хату, розказували як "твої земляки" приїжжають на крутих джипах, і налом купляють пару квартир в новобудові, а ше раз скажу, шо сама дешевша квартира в будинку де я брав, це 240 тисяч зл, тобто 2 квартири це мінімум 500 тищ зл (140 тищ баксів)
якшо хочеш кредит - то вже інші вимагання, але саме від банку а не від Польщі як держави
а нашо їхати дальше?andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 17:01От маючи приписку взагалі питань невиникає. А при купівлі в них нерухомості за такі гроші вони тобі щей допоможуть з громадянствомKritik писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 16:55в смислі? ти шо держ.службовець з зарплатою в 3000 грн і новим мерсом S класу? і збираєшся відкривати депозит на 100 тищ баксів?andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 15:58. Уявляю собі відкрив рахунок і ложиш бабки а тут опа а звідки в тебе ті бабки? А ти ту працюєш а податки заплатив?! От тоді буде цікаво послухати можна і т дKritik писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 15:09в польщі можна відкрити вклад, навіть депозит, наприклад в банку PKO (національний,найбільший,і найнадійніший банк в Польщі)andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:56Я б тобі радив самому перечитати питання Василя і те що ти скинувLiuskywalker писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:32просто для заг. інформації читниandreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:18Якраз в тому і проблема що ти не можеш приїхати в ШВейцарію і відкрити рахунокSpeedo писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:15Щодо надійних джерел - цікава тема. Я свого часу захоплювався книгами Браяна Трейсі (хто "в тємі" - зрозуміє, хто ні - погугліть, толковий мужик). Так от. НАВІТЬ, якщо відкладати щомісяця, якихось 100 баксів (богодьтесь, не така вже й страшна сума, напевно кожному тут під силу), під "щорічну капіталізацію відсотків" (але кожен місяць, скажемо, з 20 чи з 25 років), то до 60 (якщо, звичайно, доживеш) - будеш мати непогану таку суму. Не знаю скільки там вийде, лєнь рахувати, але мова йде про сотні тис. баксів.
Ясно що у ньоо мова йде про США чи Канаду, там банки понадійніші будуть. Але думаю, зараз не проблема відкрити рахунок у будь-якому європейському банку і попвнювати через "привати" чи т.п., нюансів не знаю, глибоко не вникав...![]()
відкрити рахунок в іноземному банку без ліцензії за умови знаходження за межами України і не закривати його після повернення;
якшо це робить звичайна, нормальна людина, то ніхто тобі нічо не скаже і не запитає.
тут купа студіків, дітей багатих батьків, якім родаки і хатку купляють і машинку таку за 20 тищ євро, і всім пофіг
ніхто не питає звідки студік взяв на це гроші, чи де взяли на це гроші його батьки
та й взагалі смішно це все, бо мені в фірмі забудовнику де я брав хату, розказували як "твої земляки" приїжжають на крутих джипах, і налом купляють пару квартир в новобудові, а ше раз скажу, шо сама дешевша квартира в будинку де я брав, це 240 тисяч зл, тобто 2 квартири це мінімум 500 тищ зл (140 тищ баксів)
нас і тут непогано годують

спакойствіє патріотиandreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 17:03ПС. А що ти хотів сказати словами ТВОЇ ЗЕМЛЯКИ ? Ти забув де ти народився ?!andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 17:01От маючи приписку взагалі питань невиникає. А при купівлі в них нерухомості за такі гроші вони тобі щей допоможуть з громадянствомKritik писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 16:55в смислі? ти шо держ.службовець з зарплатою в 3000 грн і новим мерсом S класу? і збираєшся відкривати депозит на 100 тищ баксів?andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 15:58. Уявляю собі відкрив рахунок і ложиш бабки а тут опа а звідки в тебе ті бабки? А ти ту працюєш а податки заплатив?! От тоді буде цікаво послухати можна і т дKritik писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 15:09в польщі можна відкрити вклад, навіть депозит, наприклад в банку PKO (національний,найбільший,і найнадійніший банк в Польщі)andreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:56Я б тобі радив самому перечитати питання Василя і те що ти скинувLiuskywalker писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:32просто для заг. інформації читниandreyclk писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:18Якраз в тому і проблема що ти не можеш приїхати в ШВейцарію і відкрити рахунокSpeedo писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 14:15Щодо надійних джерел - цікава тема. Я свого часу захоплювався книгами Браяна Трейсі (хто "в тємі" - зрозуміє, хто ні - погугліть, толковий мужик). Так от. НАВІТЬ, якщо відкладати щомісяця, якихось 100 баксів (богодьтесь, не така вже й страшна сума, напевно кожному тут під силу), під "щорічну капіталізацію відсотків" (але кожен місяць, скажемо, з 20 чи з 25 років), то до 60 (якщо, звичайно, доживеш) - будеш мати непогану таку суму. Не знаю скільки там вийде, лєнь рахувати, але мова йде про сотні тис. баксів.

це до мене казали поляки, "твої земляки"
поняв?)
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
А як маєш нерухомість можна якусь ПМЖ/ВМЖ робити? - питаю чисто для цікавості бо Польщу ніколи не розглядав як країну для життя

непогано годують?

при середній зарплаті в 1,2к дол. чи скільки там тепер. (для України це би було гуд звичайно - але не для європейської країни з її податками страхівками, цінами на нерухомість/послуги)
- AVP_6
- Контактна інформація:
От візьми кілька спеціальностей і порівняй
1. Всіми нам любима ІТ - сфера, зарплати однакові шо в нас шо в у вас ( бо і ми і ви працюєте на США/Німеччину/Швейцарію/Англію) - але податки у нас 5% а у вас - 18 вроді. Відповідно у нас краще
2. Будівельники, не буду на 100% стверджувати але думаю більше 1500Є будівельник у Польщі не має (я маю на увазі наш а не поляк). При тому що тут на євроремонтах майстри легко 30к/грн мають, і сестри чоловік працювавши в Києві поїхав до Польщі а потім Чехії і був в шоці від зарплат. Він сам казав шо в Києві легко мав більше чим в Польщі/Чехії - і аж в Фінляндії він зупинився далі працювати бо там ше більш-менш гроші.
3. Лікарі - взагалі не знаю зарплат там, але тут як приходиш в лікарню до лікаря то там жіночки з золотом і 10 айфонами і на свіжих машинах на парковці, і всі лікарі яких я тим чи іншим боком знаю - мають мінімум по 3-4 квартири тут у Львові і тачки S-класу.
Думаю цей список можна продовжити - бо навіть сам працюючи за останні 10 років на різних роботах і посадах завжди мав зарплату вищу середньої по Польщі, а все тому що був не лінивий і шукав як і де можна на кожній з робіт правильно заробити.
А якшо хотіти прийди на роботу де просто відсидіти 8 годин і піти до дому то ясно шо зарплата буде 200-300дол, але на такі посади в Польщі тоже наших ніхто не чекає - бо там лінтяїв і своїх хватає )))
1. Всіми нам любима ІТ - сфера, зарплати однакові шо в нас шо в у вас ( бо і ми і ви працюєте на США/Німеччину/Швейцарію/Англію) - але податки у нас 5% а у вас - 18 вроді. Відповідно у нас краще
2. Будівельники, не буду на 100% стверджувати але думаю більше 1500Є будівельник у Польщі не має (я маю на увазі наш а не поляк). При тому що тут на євроремонтах майстри легко 30к/грн мають, і сестри чоловік працювавши в Києві поїхав до Польщі а потім Чехії і був в шоці від зарплат. Він сам казав шо в Києві легко мав більше чим в Польщі/Чехії - і аж в Фінляндії він зупинився далі працювати бо там ше більш-менш гроші.
3. Лікарі - взагалі не знаю зарплат там, але тут як приходиш в лікарню до лікаря то там жіночки з золотом і 10 айфонами і на свіжих машинах на парковці, і всі лікарі яких я тим чи іншим боком знаю - мають мінімум по 3-4 квартири тут у Львові і тачки S-класу.
Думаю цей список можна продовжити - бо навіть сам працюючи за останні 10 років на різних роботах і посадах завжди мав зарплату вищу середньої по Польщі, а все тому що був не лінивий і шукав як і де можна на кожній з робіт правильно заробити.
А якшо хотіти прийди на роботу де просто відсидіти 8 годин і піти до дому то ясно шо зарплата буде 200-300дол, але на такі посади в Польщі тоже наших ніхто не чекає - бо там лінтяїв і своїх хватає )))
- AVP_6
- Контактна інформація:
Єдине чим оправдані оці виїзди до Польщі - це соціальними гарантіями і тут я повністю всіх розумію.
і от на доу є прямий приклад того що шукають наші емігранти в польщі
https://dou.ua/forums/topic/24158/
якшо в двох словах - у хлопчини 23-років, з 5-ти річним досвідом в ІТ і зарплатою думаю десь в 3-4к$/міс тут в Україні при діагностиці виявили рак на якісь там стадії що можна пробувати лікувати. Ціна питання 200к/$
Маючи в Польщі 2к зарплати і їхню страхівку він би цим питанням навіть не переймався
а тут вроді і зарплата класна і все гуд - але от така проблема і всі оці заробітки не мають сенсу, бо де взяти 200к.
Сумно - але факт, Україні поф на своїх громадян і тому краще заплатити чужій країні більші податки і знати шо залишок грошей у тебе точно залишиться а чим мати тут в 2 рази більше але в любий момент тоді цих грошей може стати мало або і не потрібно взагалі
і от на доу є прямий приклад того що шукають наші емігранти в польщі
https://dou.ua/forums/topic/24158/
якшо в двох словах - у хлопчини 23-років, з 5-ти річним досвідом в ІТ і зарплатою думаю десь в 3-4к$/міс тут в Україні при діагностиці виявили рак на якісь там стадії що можна пробувати лікувати. Ціна питання 200к/$
Маючи в Польщі 2к зарплати і їхню страхівку він би цим питанням навіть не переймався
а тут вроді і зарплата класна і все гуд - але от така проблема і всі оці заробітки не мають сенсу, бо де взяти 200к.
Сумно - але факт, Україні поф на своїх громадян і тому краще заплатити чужій країні більші податки і знати шо залишок грошей у тебе точно залишиться а чим мати тут в 2 рази більше але в любий момент тоді цих грошей може стати мало або і не потрібно взагалі
-
спакойствіє патріоти

це до мене казали поляки, "твої земляки"
поняв?)
[/quote]
ДА я вже хотів тебе здата органам за то шо ти маєш два громадянства

Питав знайомого за купівлю нерухомості в Польщі. При вїзді в Польщу чи то виїзді з України мусів задекларувати гроші
-
По спеціальностях нескажу але прості роботяги-заробітчани 500-700уо маютьAVP_6 писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 17:26А як маєш нерухомість можна якусь ПМЖ/ВМЖ робити? - питаю чисто для цікавості бо Польщу ніколи не розглядав як країну для життя![]()
непогано годують?![]()
![]()
![]()
при середній зарплаті в 1,2к дол. чи скільки там тепер. (для України це би було гуд звичайно - але не для європейської країни з її податками страхівками, цінами на нерухомість/послуги)
Нерухомість відносно тоїж Швеції майже безкоштовна

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
В мене майстри робили ремонт, то один після завершення ремонту поїхав до Польщі "на заробітки". Хватило його там щось на 3 місяці. Заробляв щось 700$ чистими. Решта тратив на їжу, житло. Притому що вставав в 5 ранку бо на 7 треба на роботі вже бути. І приходив до дому десь о 7 вечора. Його напарник ще з нього тут сміявся нащо тобі того, ти краще тут приходь зранку а не 10, і працюй до 18 дуже активно, а не з 10 перекурами і і вже в 17 додому )))) Короче тут вони менше не мають. Зате вдома. Працює тут на даний момент.AVP_6 писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 17:412. Будівельники, не буду на 100% стверджувати але думаю більше 1500Є будівельник у Польщі не має (я маю на увазі наш а не поляк). При тому що тут на євроремонтах майстри легко 30к/грн мають, і сестри чоловік працювавши в Києві поїхав до Польщі а потім Чехії і був в шоці від зарплат. Він сам казав шо в Києві легко мав більше чим в Польщі/Чехії - і аж в Фінляндії він зупинився далі працювати бо там ше більш-менш гроші.
Реальна перевага з переїздом в цивілізовану країну в тому що тут непрацює закон, і розмір зарплати не головне. Є купа побутових нюансів (всякі тупі черги в дистадки, хабарі, лікарі, вузи, поліції, корупція, тупа забудова всього і вся, відсутність інфраструктури, нормальних громадських просторів) , і ця задниця спонукає мігрувати. А вже потім розмір зарплати.
- AVP_6
- Контактна інформація:
От і я про то,vovka писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 20:29Реальна перевага з переїздом в цивілізовану країну в тому що тут непрацює закон, і розмір зарплати не головне. Є купа побутових нюансів (всякі тупі черги в дистадки, хабарі, лікарі, вузи, поліції, корупція, тупа забудова всього і вся, відсутність інфраструктури, нормальних громадських просторів) , і ця задниця спонукає мігрувати. А вже потім розмір зарплати.
і тому дивно і смішно якшо хтось хвалиться зарплатою в Польщі.
Там справді краще чим у нас але явно не в фінансовому плані
-
В Польщі вже ніхто не хвалиться,самі поляки їдуть глибше на заробітки! Будівельник в Швеції має 2500є.В Росії будівельники мають більше аніж в ПольщіAVP_6 писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 20:32От і я про то,vovka писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 20:29Реальна перевага з переїздом в цивілізовану країну в тому що тут непрацює закон, і розмір зарплати не головне. Є купа побутових нюансів (всякі тупі черги в дистадки, хабарі, лікарі, вузи, поліції, корупція, тупа забудова всього і вся, відсутність інфраструктури, нормальних громадських просторів) , і ця задниця спонукає мігрувати. А вже потім розмір зарплати.
і тому дивно і смішно якшо хтось хвалиться зарплатою в Польщі.
Там справді краще чим у нас але явно не в фінансовому плані
Але є нюанси відносно яких в Польщі краще і приємніше жити +перспективи!
- AVP_6
- Контактна інформація:
- AndrewK
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВР0001КМ
- Дякував (ла): 150 рази
- Подякували: 117 рази
Дивний ти. Спеціалістів, особливо грамотних, як раз по східній Європі і не вистачає. Так-так, саме тих, кому як ти кажеш треба відсидіти 8 годин і піти додому. Інженерів, логістів, техгологів, наладчиків і т.п. І так чисто для інформації, понад 8 годин треба оплачувати по понаднормовій ставці. То лише в Україні звикли на халяву народу руки викручувати.AVP_6 писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 17:41От візьми кілька спеціальностей і порівняй
А ті рукожопи, значна частина з тих хто себе гордо називає будівельниками, котрі не в стані навіть базові речі правильно робити і тому з ЄС їх ссаними тряпками погнали і тепер вори розказують... хоча ліпше не буду.
Бруківка-гімно
Ненавижу тюнинг выхлопа.Эти звуки так же фальшивы, как улыбка проститутки. Д.Кларксон
Ненавижу тюнинг выхлопа.Эти звуки так же фальшивы, как улыбка проститутки. Д.Кларксон
- AVP_6
- Контактна інформація:
а чого їм тут тоді 30к+ платять якшо це рукожопи?AndrewK писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 22:13Дивний ти. Спеціалістів, особливо грамотних, як раз по східній Європі і не вистачає. Так-так, саме тих, кому як ти кажеш треба відсидіти 8 годин і піти додому. Інженерів, логістів, техгологів, наладчиків і т.п. І так чисто для інформації, понад 8 годин треба оплачувати по понаднормовій ставці. То лише в Україні звикли на халяву народу руки викручувати.
А ті рукожопи, значна частина з тих хто себе гордо називає будівельниками, котрі не в стані навіть базові речі правильно робити і тому з ЄС їх ссаними тряпками погнали і тепер вори розказують... хоча ліпше не буду.
точніше тут 30к+ платили - вони думали шо в Польщі/Чехії більше і поїхали туда, і там як ти кажеш їх погнали, але взяли в Норвегії/Фінляндії за 3к+ євро
як так якшо то рукожопи?
- AVP_6
- Контактна інформація:
але про шо ми споримо - в кожного свою мотивація
цікавіше інше - от приїжджає сімя за кордон в років так 35 і бере кредит на хату на 30 років
от в такому випадку яка мотивація? Це ж до 65 років потрібно працювати тільки на хату )))
цікавіше інше - от приїжджає сімя за кордон в років так 35 і бере кредит на хату на 30 років
от в такому випадку яка мотивація? Це ж до 65 років потрібно працювати тільки на хату )))
- AndrewK
Будівельників обговорювати не будем. Здали чи порішали кваліфікаційні тести і фіг з ним.
А що кредит? Біда така велика? Аж ніяк. От наприклад мене колега в Швейцарії взяв квартиру у пожиттєвий кредит. Зараз повісив собі ще один кредит на будинок, квартира віде під здачу і оренда буде два кредити покривати. Або як варіант не паритися і тупо орендувати, я так і роблю.
А що кредит? Біда така велика? Аж ніяк. От наприклад мене колега в Швейцарії взяв квартиру у пожиттєвий кредит. Зараз повісив собі ще один кредит на будинок, квартира віде під здачу і оренда буде два кредити покривати. Або як варіант не паритися і тупо орендувати, я так і роблю.
Бруківка-гімно
-
Кредит на 30-ть років в Польщі то ти яку хату хочеш? Як межигіря?

-
В мене знайомі взяли в кредит хату і платять тільки % по кредитуAndrewK писав: ↑Пон, 18 червня 2018, 23:00Будівельників обговорювати не будем. Здали чи порішали кваліфікаційні тести і фіг з ним.
- AndrewK
Все вірно. То так і називається пожиттєвий кредит
Бруківка-гімно
- AVP_6
- Контактна інформація:
не суть чи кредит чи оренда, суть в тому шо це ще 500+ витрат в місяць
іто пожиттєво, а тут за 3 роки побудував собі особняк і по суті вже можна і особо не напрягатись, і навіть якшо втратив роботу чи ше там шось сталось - то субсидія на комуналку все покриє і жити по суті можна практично безплатно ))))
а кредит хто вам там в Європах покриє?
іто пожиттєво, а тут за 3 роки побудував собі особняк і по суті вже можна і особо не напрягатись, і навіть якшо втратив роботу чи ше там шось сталось - то субсидія на комуналку все покриє і жити по суті можна практично безплатно ))))
а кредит хто вам там в Європах покриє?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей