А ти як думаєш?
Чи у тебе двіжек смали не відтворює?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А ти як думаєш?
Чи у тебе двіжек смали не відтворює?
А в чому [цензура]?AndrewK писав: ↑Суб, 16 червня 2018, 18:48[IMG]http://i.piccy.info/i9/29fc8ca9c3e354df ... 980379.jpg[/IMG]
ЩЕ скажіть що кожен мужик має їхати на схід воювати бо по іншому він не виконав свого обовязку перед державою!andreyclk писав: ↑Суб, 16 червня 2018, 19:34А в чому [цензура]?AndrewK писав: ↑Суб, 16 червня 2018, 18:48[IMG]http://i.piccy.info/i9/29fc8ca9c3e354df ... 980379.jpg[/IMG]
ТІ хто виїхав з країни і працюють за кордоном це щирі українці і патріоти країни а люди які вирішують жити-виживати тут злочинці ? Скільки раз інфляцією нас кидали,комуналка космос,соціалка ніяка так скільки мені потрібно заплатити ще податку ,акцизів і мит щоб я був законопослушним ?
Скільки раз купляв авто і через політику провладних попадав на бабки а люди купляють собі на бляхах авто незамарачуються цими проблемами.Купив за 3 ну якшошо продасть на шрот за 1.5. Але не купив за 20ть а за рік-два продав за 10-ть
То яка тойота не втратила? Чи кіа? Нічого не путаєш?Dexter писав: ↑Суб, 16 червня 2018, 20:42andreyclk, не треба було давати 20к за стару бмв, якщо так боявся втратити в ціні, треба було брати тойоту або кіа, не втратив би))
Та й взагалі якось смішно читати ниття від власників баварських бізнес седанів про то шо їхня машина подешевшала після 2014го року. Може досить, бізнесмени?)
Брат в Швеції-ЗП 1800є він +1800 дружина без спеціальності ,їхали чуть не всліпу.Працівників невиставчає !!! Відніми 200 продукти,400-500 житло (офіційно оренда однокімнатки від 300євро в місті),ще 500 страхівки і т дSpeedo писав: ↑Нед, 17 червня 2018, 14:12В Європі комуналка більша ніж у нас, в рази! І зарплати там не такі вже великі. Знайома вже давно живе в Іспанії, недавно розмовляли, я її питав, бо була інфра, що там середня з.п. в районі 1700 євро, вона каже, що дуже добре, якщо 1200 маєш НА РУКИ! А за квартиру заплати? За комуналку? А інші витрати? Я думаю за 1000 (баксів чи євро) нема смслу кудись виїжджати, бо і тут нормальна працююча людина (а тим більше, молодий здоровий мужик) може запросто заробити ті самі 1 к. зєлєні. А то, що ниють, що мають по 3000 грн., то всьо "триндьож і провокація". Може офіційно і так, але "в конвертах" ще множте *10.
У нас народ унікальний, в тому плані, щоб понити і пожалітися. Як казав, один комедійний персонаж з попердньої влади, "досить скігліти", а закотіть рукави і робіть щось!
Я у ваші дискусії не пхаюся, але коли знов прочитав, що сім'я з 4 осіб проїдає 500 паперів на місяць (а дехто писав, що і "штуку" баксів на двох), не стримався: може б ви якось трохи простіше харчувалися...? Тоді б і на інші витрити залишалися кошти..Тільки не треба починати знов, про повноцінне раціональне харчування і т.д....andreyclk писав: ↑Нед, 17 червня 2018, 14:58Брат в Швеції-ЗП 1800є він +1800 дружина без спеціальності ,їхали чуть не всліпу.Працівників невиставчає !!! Відніми 200 продукти,400-500 житло (офіційно оренда однокімнатки від 300євро в місті),ще 500 страхівки і т дSpeedo писав: ↑Нед, 17 червня 2018, 14:12В Європі комуналка більша ніж у нас, в рази! І зарплати там не такі вже великі. Знайома вже давно живе в Іспанії, недавно розмовляли, я її питав, бо була інфра, що там середня з.п. в районі 1700 євро, вона каже, що дуже добре, якщо 1200 маєш НА РУКИ! А за квартиру заплати? За комуналку? А інші витрати? Я думаю за 1000 (баксів чи євро) нема смслу кудись виїжджати, бо і тут нормальна працююча людина (а тим більше, молодий здоровий мужик) може запросто заробити ті самі 1 к. зєлєні. А то, що ниють, що мають по 3000 грн., то всьо "триндьож і провокація". Може офіційно і так, але "в конвертах" ще множте *10.
У нас народ унікальний, в тому плані, щоб понити і пожалітися. Як казав, один комедійний персонаж з попердньої влади, "досить скігліти", а закотіть рукави і робіть щось!
А тепер покажи мені роботу з зп з якої в сімї залишиться 2500євро !!!
Соціалку порівняти?
Офіційна ЗП медиків 5тис євро на руки!!! Воділа рейсового автобуса 2000-2500євро!!!
ІДи своїм батькам чи дідусеві розкажи шо пенсія 1500 то чиста а він ше в конверті має 20тис грн![]()
Перед тим як мені басні розказувати іди брошурки проштудіюй як ми добре живемо !!!!
А тепер розкажи що можна купити за 1000 уо в сімї з 4-ьох людей
500уо продукти,100 уо комуналка,100-200 продовольчі товари,оренда квартири 300уо. Квартира ,машина і т д за що купляти?!![]()
![]()
![]()
Причому тут 98-рік ??? Зараз на вулиці 2018!!!Speedo писав: ↑Нед, 17 червня 2018, 15:31Ну-ну поїдь в Стокгольм і зайди в супермаркет! Чи в кафешку посидіти? Скільки там бокал пива коштує 10 євриків? Я думаю і того більше. А винайми там квартиру! І що там на руках в тебе залишиться?
А тепер візьми наші ціни на продукти, порівняй зі шведськими. Я був там ще в 1998 му, я всю Європу об"їздив, так що знаю про що говорю, не від "брата" чи "кума". Від Стоку я реально прозрівав (навіть у порівнянні з Парижем чи т.п.)
Так ти не рівняй Україну зі Швецією чи Норвегією, де така ситуація була, коли ми ще жили "в совку". На крайняк з Литвою чи Чехією!
Але ти чомусь ти ще тут, значить не все так зле"Всюди добре, а ввдома найкраще?", чи "всюди добре де нес нема". От і я так кажу
Соррі за офф.
А чому я маю себе обмежувати в харчуванні ? Можна взагалі капусту тільки їсти і водою запивати,ходити пішком на роботу і жити в землянках!!!Vasiliyyy писав: ↑Нед, 17 червня 2018, 15:31Я у ваші дискусії не пхаюся, але коли знов прочитав, що сім'я з 4 осіб проїдає 500 паперів на місяць (а дехто писав, що і "штуку" баксів на двох), не стримався: може б ви якось трохи простіше харчувалися...? Тоді б і на інші витрити залишалися кошти..Тільки не треба починати знов, про повноцінне раціональне харчування і т.д....andreyclk писав: ↑Нед, 17 червня 2018, 14:58Брат в Швеції-ЗП 1800є він +1800 дружина без спеціальності ,їхали чуть не всліпу.Працівників невиставчає !!! Відніми 200 продукти,400-500 житло (офіційно оренда однокімнатки від 300євро в місті),ще 500 страхівки і т дSpeedo писав: ↑Нед, 17 червня 2018, 14:12В Європі комуналка більша ніж у нас, в рази! І зарплати там не такі вже великі. Знайома вже давно живе в Іспанії, недавно розмовляли, я її питав, бо була інфра, що там середня з.п. в районі 1700 євро, вона каже, що дуже добре, якщо 1200 маєш НА РУКИ! А за квартиру заплати? За комуналку? А інші витрати? Я думаю за 1000 (баксів чи євро) нема смслу кудись виїжджати, бо і тут нормальна працююча людина (а тим більше, молодий здоровий мужик) може запросто заробити ті самі 1 к. зєлєні. А то, що ниють, що мають по 3000 грн., то всьо "триндьож і провокація". Може офіційно і так, але "в конвертах" ще множте *10.
А тепер покажи мені роботу з зп з якої в сімї залишиться 2500євро !!!
Соціалку порівняти?
Офіційна ЗП медиків 5тис євро на руки!!! Воділа рейсового автобуса 2000-2500євро!!!
ІДи своїм батькам чи дідусеві розкажи шо пенсія 1500 то чиста а він ше в конверті має 20тис грн![]()
Перед тим як мені басні розказувати іди брошурки проштудіюй як ми добре живемо !!!!
А тепер розкажи що можна купити за 1000 уо в сімї з 4-ьох людей
500уо продукти,100 уо комуналка,100-200 продовольчі товари,оренда квартири 300уо. Квартира ,машина і т д за що купляти?!![]()
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей