хтось їде дивитись в німеччину гольф шостий 2011 року з пробігом 180тисяч і каже шо він вбитий, виїзджений і страшно купляти
а хтось їде в польщу дивитись гольф третій 1991 року, і каже шо то заепісь тачка в ідеалі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Можу тобі протилежні випадки навести але ж це не показник?!Vexler писав: ↑Чет, 10 травня 2018, 11:49також допишу реальну історію реальної людини.rhchp писав: ↑Чет, 10 травня 2018, 10:26Vexler писав: ↑Сер, 09 травня 2018, 21:01Щодо блях - істину не глаголю, але особисто таку машину не купив би з таких причин:
- авто не є твоєю власністю і ніколи нею не стане. Це найбільший недолік, як на мене.
- 90% авто покоцані , були в ДТП і т.д, щоб вийти на ціну 1500$, бо дорожчі переважно ніхто не купить
- легально продати її анріал
- переживати за чергові рейди, штрафи на сотні тисяч грн, викрадені номера чи просто вкрадуть авто і т.п
В хорошому стані авто за кордоном коштують відповідно, чудес не буває. Багато блях дійсно в поганому стані, ржаві, побиті ..вкласти в таку машину треба ще нормально, що теж треба рахувати.
Тенденція й так зрозуміло - мито буде падати і ціни рано чи пізно будуь як в ЄС. Тому ніколи не розумів коли пишуть хто комусь завидує, бо переплатив)![]()
Плюсую.
В дворі мого будику вже 2 рік стоять одні й тіж бляхи (а деякі вже й 3-й) - ніхто їх не бере.
Знайомі, які пригнали 5-6 річні машини середнього класу із пробігом 180-230 км, виклали за них 10-13 тисяч.
За такі гроші можна знайти машину тут, із офіційною сервісною історією і неквапливо її продіагностувати.
Куплено на литовцях Мерседес 2007 рік новий кузов. Куплена за 9-10-тис. Пробіг 200приблизно. За 2 роки людина вклала
приблизно 3-4тис $ , бо ремонтувала казав майде все, що можна) Питання в чому економія, якщо переважна більшість блях ушатані і зі скрученнии пробігами.
До прикладу, я володіючи Смартом за 4 роки щороку ремонти мав по 3000грн в рік (лише ходова і т.п), але було чесних 145 000пробігу і це видно як результат того, що авто не ламалось, бо до того гарно обслуговувалось і це видно навіть банально сівши в салон і по його стану. При тому що на момент продажу було 15 років. А є Смарти які куплялися на бляхах за штуку-дві і в них ще так само вкладали, щоб хоча б їздити)
Тут велику роль іграє менталітет і розмір кишені.
А знаєш чому ? Бл клієнти взяли\позичили наші бляхи, щоб заїхати за запчастинами , так як їх рідні іноземні тупо колом стоять і не можуть )))))
Скручують шо аж шуба завертається :)))
бензо двигун 1.2 12v не розглядаєш?Vasiliyyy писав: ↑П'ят, 11 травня 2018, 11:27+100%. Я тут дивився фабії та Ібіци після 2010 року з пробігами в районі 200 тис.: там що салони, що багажники гарненькі-чистенькі, аж не віриться, що та машина накатала вже під 200 тис. Зрозуміло, що то більшість траса. Але як в такій лялі відмотати хоч 100 тис - сміло можна вірити в такий пробіг.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей