та я шось тоже так подумав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
щоб не купити 2-3 річне авто переварене перекупами в хлам і не розбитись на ньому
хто не ризикує той не п"є шампанського (не катається на Ауді за 200$ в місяць)AVP_6 писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 16:35в мене зараз на руках офер на сша є - але не завжди получається все залишити і не завжди все тільки від тебе залежить на жальKritik писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 16:26памятаю ти колись розказував про можливість виїхати в СШАAVP_6 писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 16:07я власне не вигоду шукаю а можливіть їздити постійно на новому авто і не паритись з купівлею і продажою його
і тому хочу порахувати які витрати чекають на мене в такому випадку за 3-5 років користування і порівняти з витратами при купівлі і продажі потім авто
вот треба було її реалізувати)
і всі питання б вирішились)![]()
моє ІМХО шо саме це і є найвигідніший варіант
таки да
тут не справа в ризику - там ризику немає бо це клієнти з якими я вже 3 рік тут працюю мені пропонують офер з релокейтом і доками
ну от і я так собі рахував тут - але почувши як воно рулить в штатах, задумався а може я шось не то рахуюKritik писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 17:04я тоже недавно був загорівся цим, вроді якшо взяти якусь по проще октавію чи того ж леона, не 150 а 125 конів і не FR а шось середнє, то можна за 500-600 зл в місяць кататись на новій тачці
але якшо все добре порахувати, то так і получається
шо або ти 4 роки платиш туєву кучу бабок і лишаєшся з нічим
або платиш 4 роки туєву кучу бабок, в кінці ше туєву кучу бабок, шоб викупити по ринковій ціні свою ж тачку за яку ти вже 4 роки платив
як не крути, а клієнт завжди лох)
та я також чув шо вони оцінюють адекватно - цікаво чи є у них якісь обмеження по віку там чи стану авто яке ти здаєш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей