Коли є можливість платити менше податку, або не платити взагалі, то підприємець обирає найбільш вигідний варіант, щоб збільшити свій прибуток;)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шо ти розмитнив розкажи і скільки податку заплатив?Speedo писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 15:17jetros , повністю підтримую. Не платиш податки - отримуй бульдозер! Але наша cиклива влада разом з "селфікопами" боїться і не знають навіть як їх штрафувати. А крайніми, як завжди, виходять ті водії, що чесно розмитнили і заплатили всі податки.
В нас завжди так. Якщо в будинку за світло чи газ не платить одна сім"я з 10-ти. Так відрубають послугу для всіх![]()
Та і от тут 70% реноводів розмитнили авто по знижених акцизах а що казати тим хто розмитнив по повній вартості? Гнобити? От Тарасови стажи який він поганий бож в 2014 році платили повну ставку а тепер меншу.andreyclk писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 15:24Шо ти розмитнив розкажи і скільки податку заплатив?Speedo писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 15:17jetros , повністю підтримую. Не платиш податки - отримуй бульдозер! Але наша cиклива влада разом з "селфікопами" боїться і не знають навіть як їх штрафувати. А крайніми, як завжди, виходять ті водії, що чесно розмитнили і заплатили всі податки.
В нас завжди так. Якщо в будинку за світло чи газ не платить одна сім"я з 10-ти. Так відрубають послугу для всіх![]()
Якщо в мене в будинку не плятять за світло то електрику вирубають їм ! Шо за ахінею ти несеш ,друже?![]()
Слухай дядя скинь ка мені свій номер телефону зустртінемось розкажеш мені хто лох і звідки виліз.ЗА язиком тебе не вчили слідкувати???Speedo писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 15:29Kirik, ну, якщо вже зачіпати цю тему, то "Убер-таксисти" оформляються по законодавству (якщо не їздять під чужим акаунтом) і мають всі дозвільні документи. Наприклад, працевлаштування як "неповна зайнятість" чи "позаштатний працівник" (хто більше в темі - поправте). А щодо таксометра, то в них цю функцію виконує додаток (наскільки я розумію).
andreyclk о, "ортодоксальні бляхарі" повилазили. "Ми всі лохи, бо переплатили", да? А ви самі умні? Ну давай-давай, розумний, далеко підеш з вашою "автоєвросилою". Дивіться, аби весь той ваш шрот, не прийшлось під парканами лишати.
Хочеш нормальну державу побудувати - поважай закони. Не подобаються закони - міняй законним шляхом. Про Данію я вже тут писав. То у нас країна "непуганих бариг, контрабасистів і хитродупих стрітcpaкерів".
Але то все до пори до часу.
Ти бачив в моїх словах погрозу? Я хочу щоб ти мені в очі чи по телефону повторив свої слова! Якщо це погроза то в мене для тебе погані новиниSpeedo писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 15:39Andriy01 може й так. Але в даному випадку це суперечить законодавству.
andreyclk воу, вже погрози пішли. Убивати мене будеш, чи полякати хочеш? Остинь, хлопчику. "З вашим братом", чомусь, завжди так. Чуть що - відразу стаєте на рога і переходите на особистості. Хотя що тут дивуватися.![]()
Хлопа, ти ся не позор, ще візьми калькулятор замість таксометра, нема такого поняття як телефон чи якийсь інший пристрій, таксометра сертифікований, він проходить огляд, на ньому стоять пломби, в мене друг в тій сфері досить довго працював, повір у нас 20 відсотків легальних таксистів, а з убером то ще меньше.Speedo писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 15:29Kirik, ну, якщо вже зачіпати цю тему, то "Убер-таксисти" оформляються по законодавству (якщо не їздять під чужим акаунтом) і мають всі дозвільні документи. Наприклад, працевлаштування як "неповна зайнятість" чи "позаштатний працівник" (хто більше в темі - поправте). А щодо таксометра, то в них цю функцію виконує додаток (наскільки я розумію).
andreyclk о, "ортодоксальні бляхарі" повилазили. "Ми всі лохи, бо переплатили", да? А ви самі умні? Ну давай-давай, розумний, далеко підеш з вашою "автоєвросилою". Дивіться, аби весь той ваш шрот, не прийшлось під парканами лишати.
Хочеш нормальну державу побудувати - поважай закони. Не подобаються закони - міняй законним шляхом. Про Данію я вже тут писав. То у нас країна "непуганих бариг, контрабасистів і хитродупих стрітcpaкерів".
Але то все до пори до часу.
невдало пукнув в муку, тобі треба більше тренуватись
Ти прикидуєшся чи реально нерозумієш де ти і кого обзивав і де переходив на особистості?Speedo писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 16:11Kirik, не знаю ти таксист, чи більше з тим стикаєшся, я більше виступаю як клієнт таксі. Таксометр бачив останній раз, напевно ще в дитинстві у 24-й волзі-таксі у 80-х роках )))))
Де ти побачив, що я когось обзивав? Просто манера їзди і поведінки "співвласників євроблях" поваги аж ніяк не викликає! І в мене особисто був випадок і ДТП з вини такого бляхаря, на що "даївці" просто розвели руками.
Тому повторюсь, незнаю як, але порядок потрібно навести! Не може так бути, що ми живемо в Україні, а виходиш на вулицю, так то Литва чи Польща? І у випадку чого, такого стр...акера "поминая як звали".
А та "пресловута" автоєвросила, то ще та бандитська організація. Упаси вас Бог від ДТП з вини "бляхаря", коли приїдуть на "розборку" ці покидьки з АЕС!
Не маєш грошей на машину - купуй ровер, маєш на 2108 - то купуй, маєш на нового "мерса" - нема питань...
Проблема від того, що нема порядку в державі. І особливо його наводити нікому не вигідно, таке враження. А крайні - "законослухняні громадяни", які не хочуть нічого крутити чи "мутити", чи шукати лазєйкі в "законах"...
Ти в КВН не виступав часом? Ато чогось смішно зразу стає з твоїх слів.МІй запорожець тобі в гараж не влізе
Дивись я заробив на 5-ти річне БМВ ,давай тепер поговоримо чи знову язик в одне місце засунеш?
Так ти ше і москальськими фразами кидаєшся!!!Speedo писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 16:41andreyclk ооо, вже пішло "піськоміряння".
Так от по-моєму то ти робиш висновки про інших в залежності на чому вони їздять. Бо хочеш зустрітися і "похвалитися", я не вгадав?
Мені якось пофіг чи в тебе запорожець чи не запорожець."Главноє, чтоби чєловєк бил хороший". Про тебе, нажаль, сказати цього не можу. Обзивати незнайомих людей рагулями, це по меншій мірі низько(так хто ж тут на особистості переходить?).
А щодо моїх наєздів на "бляхофілів" і їм "сочуствующим". Попав би ти в таку ситуацію, як я свого часу, з вини "бляхи НЛО" і ремонтував би авто за свої гроші, ти би ще й не таке про них тут написав. Скажеш не всі такі? Можливо. Але процентів 70, так точно! Та і спостерігаю, за манерою їхньої їзди. Та й не тільки я...
Хто чим міряється?
Це хто писав?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей