Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я брав і собі в 2012 (чи 11, вже точно не помню) році білий квікстеп у вітальню, і братові брали 2 роки назад квікстеп (в 3 слонах, салон санторіні, але ціни на той бренд +- всюда однакові). Все лежить, все чудово.
Аналогічно але на кухні той змішувач Франке вже тече, в ваннах хансгрое постійно чищу бо вода їого забиває і вбиває. Душ Ідо Швеція вже двічи розбирав на запчастини бо вода його забиває. І це при фільтрі на вході в 5 мікрон. Одним словом Сихівська вода за 5-7 років любий бренд перетворить на гімно...
Дивно. В мене фільтр на вході 100 мікрон. І жодних проблем.
фактsapphir писав: ↑Сер, 02 травня 2018, 15:52Аналогічно але на кухні той змішувач Франке вже тече, в ваннах хансгрое постійно чищу бо вода їого забиває і вбиває. Душ Ідо Швеція вже двічи розбирав на запчастини бо вода його забиває. І це при фільтрі на вході в 5 мікрон. Одним словом Сихівська вода за 5-7 років любий бренд перетворить на гімно...
Собі робив в Рясне ( тепер вони в Рясна Руська ) - петлі в коробці але коробка з листа гнута
А є вхідні двері в особняк які на сонці не вигоряють?sapphir писав: ↑Сер, 02 травня 2018, 17:00Собі робив в Рясне ( тепер вони в Рясна Руська ) - петлі в коробці але коробка з листа гнутаСтандартно давали 1.2 мм лист на дверне полотно, я взяв 2.0. До кріпленя тих дверей в проємі також є зауваження - тому думаю ідеальні важко буде найти. Кожні мають плюси і мінуси.
Думаю, з тою якістю облицювальних матеріалів які зараз в нас використовують , вигоряти будуть усі - стоїть питання щоб зразу дорого продати мало затративши а там хоч потопandreyclk писав: ↑Сер, 02 травня 2018, 19:21А є вхідні двері в особняк які на сонці не вигоряють?sapphir писав: ↑Сер, 02 травня 2018, 17:00Собі робив в Рясне ( тепер вони в Рясна Руська ) - петлі в коробці але коробка з листа гнутаСтандартно давали 1.2 мм лист на дверне полотно, я взяв 2.0. До кріпленя тих дверей в проємі також є зауваження - тому думаю ідеальні важко буде найти. Кожні мають плюси і мінуси.
У мене Кдуді через 12 років почав натякати, що пора міняти картрідж ...
Щось в тому є. Переважно гімно від сихівської води страждає і то швидко, а нормальні речі таки тримаються.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей