А потім вони почали там херячити корпус за корпусом , з такими темпами там вже скоро навіть вільного клаптика подвір'я не залишиться .
А як ще хвамілія заселиться хоча б на 50 % - буде дупа

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якраз навпаки добре що не роблять по проекту стартовому бо там по 16 поверхів. А так їм завернули до 10 вроді бо злітна смуга.Liuskywalker писав: ↑Вів, 24 квітня 2018, 13:28Як тільки стартонули "Місто трав" біля ВГ - виглядало досить так нічо , по інфраструктурі в квадраті Аквапарк - ВВ - Кульпар - Наукова є все , транспортне - впринципі не найгірше, шум літаків трохи "мурашник" Фамілії прибере .....
А потім вони почали там херячити корпус за корпусом , з такими темпами там вже скоро навіть вільного клаптика подвір'я не залишиться .
А як ще хвамілія заселиться хоча б на 50 % - буде дупа![]()
цікаво, люди, які купляють квартири вище девятого поверху - усвідомлюють шо древні пожежні машини їх не врятують у випадку пожежі?
В дешевих так, там ніц нема. А в місто трав і грінвіль хаус є потужні системи димовидалення та підпору повітря.
для себе. Може так статись, що терміново треба буде брати. А я по факту нічого не підшуковував так серйозно. Найменше би хотілося промахатись в цьому питанні. То ж не на 2-3 тижні, а на рокИ, напевноЩо підрозумівається під словом "хороші" ?
То для себе чи для оренди ? )))
Що ти маєш на увазі "якість роботи" ?
тяжко сказати
Хіба ? Я щось пригадую , що на етапі рендерів і малювання вони анонсували макс 6 поверхів + зелені тераси на дахах ... Можу помилятись , бо то вже давно було :)Or4ik писав: ↑Вів, 24 квітня 2018, 13:54Якраз навпаки добре що не роблять по проекту стартовому бо там по 16 поверхів. А так їм завернули до 10 вроді бо злітна смуга.Liuskywalker писав: ↑Вів, 24 квітня 2018, 13:28Як тільки стартонули "Місто трав" біля ВГ - виглядало досить так нічо , по інфраструктурі в квадраті Аквапарк - ВВ - Кульпар - Наукова є все , транспортне - впринципі не найгірше, шум літаків трохи "мурашник" Фамілії прибере .....
А як ще хвамілія заселиться хоча б на 50 % - буде дупа![]()
Думаю, одиниці можуть купити землю. Майже всі мають землю в оренді.
сидиш такий собі на роботі (або їдеш в маршрутці), клацнув з телефона запуск на охолодження/обігрів і до приходу додому вже комфортно )))
нє ,ну це зрозуміло , просто я думав , що всі , хто про таке думає - думають трохи далі (сорі за каламбур ) )))
Можливостей море, наприклад автоматично перекриває водопостачання, щоб не затопити сусідів знизу і не попасти на ремонт.
це все робиться комплексно і називається "смарт хауз" , бо ти задовбешся з такою купою аплікух в смарті )))Andriy01 писав: ↑Сер, 25 квітня 2018, 12:21
Ще через Wifi можна керувати програматором на котлі. Шукатиму тепер саме такий програматор.
Ну і це вже не новинка, що через WIFI можна керувати різними датчиками в квартирі, дивитись відео з домофону і т.д.
Які ще гаджети можна наставити, щоб працювали через inet?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей