блін та нічого я небуду туди пхатиFobos писав:StaleVar, а зимою що буде, шмати будеш туди запихати?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
блін та нічого я небуду туди пхатиFobos писав:StaleVar, а зимою що буде, шмати будеш туди запихати?
ібучі фордопхаї ніхера в красоті не шарять,а навіть якшо пхати шматки зимою то шо?????????все рівно весною ти знов перший хлоп на селіFobos писав:StaleVar, а зимою що буде, шмати будеш туди запихати?
ну та машина помалу готується до малярки!antik писав:издалека тачка смотрится хорошо... но стоит приблизится....
фікус аццкий жгун))) плюс адін))Fikus писав:ібучі фордопхаї ніхера в красоті не шарять,а навіть якшо пхати шматки зимою то шо?????????все рівно весною ти знов перший хлоп на селі
+1, на Зелені, коло неї стояв на своїй.Kost писав:сьогодні в живу бачив
z@k писав:StaleVar,
Таке питання ! 4 спотр замка на капоті !! там капот без завіс ?
StaleVar писав:Lyubomyr писав:StaleVar, капот завісів немає?тільки 4 замки і капот повністю знімається?![]()
та нічого просто заварив отвір де колись був замок і помалював в чорнуТарас писав:StaleVar, бачу ти шось з кришкою бака порішав, шо саме?
+1 ????Kritik писав:Але поясни нашо ти її різав і шо чого ти цим добився ?
з метою шо купив все нове (див фото) напевно буду ше шось перероблятиApokalipsis писав:Малалдєц!!!Але поясни нашо ти її різав і шо чого ти цим добився ?
Breaker писав:StaleVar, а ти не боїшся, що не дай Бог, в разі якогось мінімального дтп (тфу-тфу-тфу), із-за того що ти саморуч там варив, воно буде не таке сильне як рідне, не так міцно заварене і ти пошкодиш сильніше машину із-за цього? (питання, в цілях безпеки)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість