новому власнику також потрібно бігом шукати норм адвоката і чесати в суд, він добросовісний набувач, нехай шукають і жучать тих, хто все це намутив. То все є трудно...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
новому власнику також потрібно бігом шукати норм адвоката і чесати в суд, він добросовісний набувач, нехай шукають і жучать тих, хто все це намутив. То все є трудно...
був, не був... Десь недавно була передача про двійників, краєм вуха слухав, тому точно не пам"ятаю подробиць схеми... Одним словом: там замазані були і службовці, які надавали дані і ше куча народу, і прикол в тому, що ніхто не несе відповідальності ні за експертні висновки, ні за все решта - типу: то не наша проблема, що ми надали висновок що Ваша машина чиста, а то виявилося фількіною грамотою... Тому, новий власник міг і не знати.ostin777powers писав: ↑Пон, 05 березня 2018, 13:23Думаю новий власник був вкурсі що то двійник, інакше хз як експертизу пройшов
добросовісний набувач? який купив машину з перебитим номером кузова на залізі?
я ті прошу... Таких випадків нємєрєно. Купив бо дешєвшє... По вухам почєсали, треба бігом (а в голові дешєвшє)... Без лоха и жизнь плоха. Всі забули часи, як на гроші розводили на Краківському чи Привокзальному... Тоді мєнти "не бачили", а тепер в схемі.Dexter писав: ↑Пон, 05 березня 2018, 14:05добросовісний набувач? який купив машину з перебитим номером кузова на залізі?
1.шукаєм машину (він номер є -> страхова -> дістати дані людини, яка страхувала двійник)
2.знаходим людину і відповідно машину, дзвоним в поліцію і "я бачу машину з перебитим номером кузова"
3.після того як машину помістили на арештмайданчик, збираєм бумажки, експертизи перебитого номера на двійнику і займаємся анулюванням нового техпаспорту і відновленням статусу свого старого техпаспорта
Експерти і Шерлоки, цей план реальний?
не факт шо перебитий номер кузова, може буде в їхньому техпаспорті змінена одна цифраDexter писав: ↑Пон, 05 березня 2018, 14:05добросовісний набувач? який купив машину з перебитим номером кузова на залізі?
1.шукаєм машину (він номер є -> страхова -> дістати дані людини, яка страхувала двійник)
2.знаходим людину і відповідно машину, дзвоним в поліцію і "я бачу машину з перебитим номером кузова"
3.після того як машину помістили на арештмайданчик, збираєм бумажки, експертизи перебитого номера на двійнику і займаємся анулюванням нового техпаспорту і відновленням статусу свого старого техпаспорта
Експерти і Шерлоки, цей план реальний?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей