Цукор я знаю шо ти сильний спєц в любих питанняхТо бьэ в руль коли зовсім печаль,маленького дисбалансу не відчуєш,його відчує підвіска.

шось не маю ні своїх ні чужихСкинь фото балонів? Можна не своїх, просто цікаво чи не протирає їх з часом?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Цукор я знаю шо ти сильний спєц в любих питанняхТо бьэ в руль коли зовсім печаль,маленького дисбалансу не відчуєш,його відчує підвіска.
шось не маю ні своїх ні чужихСкинь фото балонів? Можна не своїх, просто цікаво чи не протирає їх з часом?
не бє, ні на якіДо 90 буде бити рульом після 110 ні
ти серойзно то спитавТи рівняєш мотоколеса до автоколіс?
200 ні, він стільки не поїде а 170 буває прижимаюХіба ти на китайцю літаєш овер 200 км/год?![]()
Dexter ти не повіриш, але ти можеш відбалансувати на одному верстаті завезти на інший і він може показати дисбалансукладіть спор і завезіть ті колеса на монтажку, всьо стане ясно
думаю зима в нас була та шо треба для випробування пильника тому всі умови саблюдєни..ну і як то кажуть даби не разглагольствувать вот вам фото пильникаsashanova як людина, яка займається запчастинами я тобі і пишу - що АТ - це ГІМНО і той пильник покривається тріщинами після першої зими..
найбільша проблема то як завжди з часомФайно мати час, рівні руки і бажання крутити гайки ))))
Так написано же ж, що дешево, сердито і один-в-один в посадочні місця, тому why not?
В даному місці вже бачу злорадний сміх читаючих це з коментами типу: - шо..купив китайський конструктор і запчастин то нормальних нема шо вже від маршрутки тулити і т.п…Скажу зразу оскільки китайці великі молодці копіпасту і підвіска повний аналог рава то і вибір тих же амортів відомих брендів –просто завались, а від Богдана ставлять по двох причинах, дешевизна –український виробник, ціна аморта -220грн. + він сам по собі потужніший, всі причини –а чому б не попробувати?...тим більше шо народ ставить –їздить і ніби задоволені. Аморти дійсно стали шо рідні..
всьо таки богдан то індійська вантажівка, хз як воно буде працювати під вагою такого маленького кросовера
скоріше іпонске ісудзувсьо таки богдан то індійська вантажівка,
в автобусі вони стоять по два на сторону, ну і по відчуттям на руки від прокачки не особо сильно відрізняються від стокових шо стояли, але тре врахувати шо стокові вже їзджені хоча не потікші, не стукаючі, але все рівно характеристики по зусилю вже все рівно не такі як в новихяк воно буде працювати під вагою такого маленького кросовера
саме так..в мене на заводі реставрація такого аморта коштвала б тих самих грошейну але заради експерименту впринципі 220грн не жаль
СпасибіЯк бачимо, в хороших руках і машини хороші, шо в тебе, шо в Ростіка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей