Пріуси, як і міцики, зайшли по кіотському протоколу, бо гібриди.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Готовий то в очі сказати?Ушлепок недороблений
Вкурсі, але нафіга? Краще б ті бабки наприклад вкладали в технології зменшення викидів заводів. Тепер ті биті пріуси гниють розвалені бо нема зч, і ще купа їздять тупо на бензі бо гібрид чи батареї здохли. Копам шось кращого за дастери чи 301 на дизелі нефіг було брати. Як завжди на тому хтось намутив бабла, а далі розгрібайте самі то гавно...
Ну так треба було пускати ті кошти в інші сфери.
готовий.
Цільове призначення грошей по гранту неможливо змінити: або освоюй на те, що домовлено, або віддавай. Тому інші теми та сподівання ідуть лісом.
Продаються квоти а на ті гроші виконуються любі зелені проекти,як я то розумію.Але звичайно що разова закупка у Мітсубісі або Тойоти пішло в одну кишеню,розпилилося б по різним проектам то вершки зібрати тяжко було б.Якось так я то розумію.
прийми мої співчуттяjetros писав: ↑Чет, 04 січня 2018, 22:13Тільки з лікарні. Стан Тараса надалі нестабільно важкий, але вже мав відвідини родини і трошки поговорив(важко і заборонили). Сьогодні піднявся гемоглобін і цукор, також температура 38,5. Іде на краще, але надалі під апаратами.
п.с. Для одного пакета еритромаси(280-350гр) треба п'ять донорів, кожний здає близько 400гр крові.
Внаслідок ДТП 02.01.2018 на Городоцькій, після важких і несумісних з життям травм, помер Спільник Тарас! Нехай з Богом спочиває!andrew писав: ↑Нед, 21 січня 2018, 21:06прийми мої співчуттяjetros писав: ↑Чет, 04 січня 2018, 22:13Тільки з лікарні. Стан Тараса надалі нестабільно важкий, але вже мав відвідини родини і трошки поговорив(важко і заборонили). Сьогодні піднявся гемоглобін і цукор, також температура 38,5. Іде на краще, але надалі під апаратами.
п.с. Для одного пакета еритромаси(280-350гр) треба п'ять донорів, кожний здає близько 400гр крові.![]()
дуже шкода людей, які гинуть через моральних уродів ..![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей