В швагра на кухні (і не тільки) "колєйка" клієнтів на півроку вперед . А може вже і більше ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Можна зробити той короб з гіпсокартону і до нього вчепити натяжну і сховати карніз. В брата так зробив. Нормально.
дякую, читав твій відгук на строімдомі.vovka писав: ↑Чет, 14 грудня 2017, 15:41Можна зробити той короб з гіпсокартону і до нього вчепити натяжну і сховати карніз. В брата так зробив. Нормально.
Натяжна біла матова виглядає краще чим то все з гіпсокартону. По периметру ледь замітна вставка.
В мене вже 5 років і як нова. А гіпсокартон в одній кімнаті то таке собі.
Нюанси є хіба зі світильниками. Гіпсокартон можна пошпаклювати, підмалювати і перенести світильник чуть шо )) або досить легко поміняти на інший. З натяжною такий фокус навряд чи пройде бо з перекриття буде торчати кріплення і буде вирізаний отвір в полотні.Lyubomyr писав: ↑Чет, 14 грудня 2017, 18:30дякую, читав твій відгук на строімдомі.vovka писав: ↑Чет, 14 грудня 2017, 15:41Можна зробити той короб з гіпсокартону і до нього вчепити натяжну і сховати карніз. В брата так зробив. Нормально.
Натяжна біла матова виглядає краще чим то все з гіпсокартону. По периметру ледь замітна вставка.
В мене вже 5 років і як нова. А гіпсокартон в одній кімнаті то таке собі.
думаю собі добавити на скільки проводка дозволить, а то понавішував кондюків, теплої підлоги, а тут серйозно думаю про індукційну варочну поверхню, не газову так точно.
Не роблять! Рембуд виконує ТУ тільки до 300 метрів, все що більше видають тільки ТУ і шукай собі хто тобі то зробить
Це без заміни ввідного кабеля?
ну , кабель як правило "з запасом" , хоча "пару кВт" -поняття растяжиме :)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей