https://auto.ria.com/auto_mitsubishi_pa ... 20030.html
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сумніваюсь що ТО буде дорожче як в мене зараз))) А за косяки по факту підсказав, дякую!andrew писав: ↑Сер, 09 серпня 2017, 11:58Якщо живе знайдеш - це непоганий варіант..
Має як і будь-яке авто свої недоліки
- аморти, які пофакту досить жорсткі але не енергоємкі, на нерівностях тупо скачуть.. лікується
- стабільно закисають розвальні болти. тому кожні 6 місяців треба їх змазувати ну і відповідно розвал..
- розхід
- шумка
Ну і не забувай, що це джип, де витрати на ТО більші ніж на лековому авто
ТЛК то інші гроші зовсім. Я до Паджеро прийшов шукаючи альтернативи Аутбеку 2010+andriy320e30 писав: ↑Сер, 09 серпня 2017, 12:22Сміття. Бляхи нема. Гниє страшно з середини.в салоні все скрипить. То шо не ламається хіба. Біля лендкрузера не стояв!
Ну так ти порівняв своє з міцу
Ну в смислі я не побачив там нічого лякаючого. От в себе тормозні шланги міняю, штука 34 євро))). Але це вже оффтоп, як я поняв нічого там критичного по обслузі нема, тому що старий японець
Ну так машина ж принципово інша. БМВ (преміум марка) в жирній комплектації і міцу яка явно так собі собі посередня. Якщо за класність є зміст платити, то за ті самі гроші обслуговувати достатньо середню машину якось обломно.Dmytro_Korol писав: ↑Сер, 09 серпня 2017, 13:24Ну в смислі я не побачив там нічого лякаючого. От в себе тормозні шланги міняю, штука 34 євро))). Але це вже оффтоп, як я поняв нічого там критичного по обслузі нема, тому що старий японець
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей