Тему переніс на інший ресурс (чисто для себе)
Чи то старший став і цинічніший ... чи просто час ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти ше вагаєшся?кому печенько вліплять першому після оновлення форуму
лол :) Тобто тут всы теми - профільні і "по темі" (сорі за каламбур) ?Ростик1 писав: ↑Сер, 19 липня 2017, 23:16Та то ви до того дизайну вчепились? Та насрати на той дизайн. Чи ви такі естети? Я от наприклад заходжу сюди виключно для спілкування, бо як не як тут сидять веселі, розумні, толкові люди, а, і ше БМВісти))) А саме головне нема лицемірства як на драйві наприклад "запис в бж - помив машину" і мільйон коментів типу"вау, в якій крутій позі ти її помив" тут скажуть шось типу "чувак, та в тебе бля всі пороги згнили)))" за шо і люблю ЛТК кажуть як є і прямо в лоб.
ти не прав-kesheme- писав: ↑Вів, 01 серпня 2017, 13:32Раніше заходив декілька раз у день, читав, інколи писав. Зараз, після зміни дизайну, заходжу, через 30 секунд схарююсь і свалюю. Заходжу раз в тиждень тепер. Якщо нічого не зміниться у модеруванні форуму і тематичному наповненні, то скоріш за все я з речами на вихід. Я бачив абсолютно всі дизайни форуму, я зареєстрований у першій сотні, хоч і під іншим ніком. Але цей кривий форум з продажу унітазів і кошенят мало що має спільного з тюнінгом.
а Вам не здається, що ви самі відповіли на своє питання?
Це форум ТЮНІНГ клубу і тут мало би бути обговорення тюнінгу, автоспорту і навколоавтомобільних тем.ghost писав: ↑Вів, 01 серпня 2017, 20:48ти не прав-kesheme- писав: ↑Вів, 01 серпня 2017, 13:32Раніше заходив декілька раз у день, читав, інколи писав. Зараз, після зміни дизайну, заходжу, через 30 секунд схарююсь і свалюю. Заходжу раз в тиждень тепер. Якщо нічого не зміниться у модеруванні форуму і тематичному наповненні, то скоріш за все я з речами на вихід. Я бачив абсолютно всі дизайни форуму, я зареєстрований у першій сотні, хоч і під іншим ніком. Але цей кривий форум з продажу унітазів і кошенят мало що має спільного з тюнінгом.
просто частина учасників вже переросла тюнінг і купує модні заводські тачки які не дуже й потребують тюнінгу
форум трансформовується в групу людей, які мають ширше коло інтересів
чого бракує форуму і клубу взагалі - так це якихось масових атракцій (гонки, дріфти, квести і т.п.) такі міроприємства мають бути приліплені на головній сторінці великими буквами
а унітази і кошенят теж кудись треба дівати![]()
Це форум ТЮНІНГ клубу і тут мало би бути обговорення тюнінгу, автоспорту і навколоавтомобільних тем.ghost писав: ↑Вів, 01 серпня 2017, 20:48ти не прав-kesheme- писав: ↑Вів, 01 серпня 2017, 13:32Раніше заходив декілька раз у день, читав, інколи писав. Зараз, після зміни дизайну, заходжу, через 30 секунд схарююсь і свалюю. Заходжу раз в тиждень тепер. Якщо нічого не зміниться у модеруванні форуму і тематичному наповненні, то скоріш за все я з речами на вихід. Я бачив абсолютно всі дизайни форуму, я зареєстрований у першій сотні, хоч і під іншим ніком. Але цей кривий форум з продажу унітазів і кошенят мало що має спільного з тюнінгом.
просто частина учасників вже переросла тюнінг і купує модні заводські тачки які не дуже й потребують тюнінгу
форум трансформовується в групу людей, які мають ширше коло інтересів
чого бракує форуму і клубу взагалі - так це якихось масових атракцій (гонки, дріфти, квести і т.п.) такі міроприємства мають бути приліплені на головній сторінці великими буквами
а унітази і кошенят теж кудись треба дівати![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей