Всі, але вони в всіх класах найкращі по ціні!T5-R писав:Всі вже визнали, що найкращими тачками у класі є меган та фокус?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Всі, але вони в всіх класах найкращі по ціні!T5-R писав:Всі вже визнали, що найкращими тачками у класі є меган та фокус?
lanos в Б- класі кажисьandriy320e30 писав:Всі, але вони в всіх класах найкращі по ціні!T5-R писав:Всі вже визнали, що найкращими тачками у класі є меган та фокус?ну крім ланоса звичайно,
давай не будемо зараз про старі корчі?andriy320e30 писав:Вектра то те саме шо форд і тд. Я ж кажу ваг кращий по якості за те все. Особливо цинкування кузова.
Треба її розбити спочаткуKritik писав: штук баксів шоб розбирати її? і ремонтувати?
Нє. Можеш сміло брати ті одноразові машини.Kritik писав: 4000 баксів шоб вона через 15 років комусь не почала ржавіти?
ти судиш зі сторони механіка/ремонтніка, який буде її розбирати/малювати/збиратиandriy320e30 писав:Треба її розбити спочаткуKritik писав: штук баксів шоб розбирати її? і ремонтувати?![]()
Ну скільки раз повторювати форд і близько не стояв біля вага в плані якості матеріалів і тд.Kritik писав: не поступається
І то 2002-2005 рік був
andriy320e30 писав: Якість там в рази краща.
Не розстроюй людинуKritik писав: про яку надійність і "в рази" кращу якість ти говориш я не розумію..
Твоя ауді була вбита і дизельна шей на бляхах. Про шо там говорити.Kritik писав: в мене в Ауді А4 2005 року тоже
andriy320e30 писав:Твоя ауді була вбита і дизельна шей на бляхах. Про шо там говорити.Kritik писав: в мене в Ауді А4 2005 року тоже. До мене приїжджають пасати б5 1.9 тді. Чуть не в стані нових машин. І нічо там не ламається. Таку машину робити задоволення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей