тобто по передній ходовій лише стійки стабілізатора? серйозна капіталка передньої ходовоїDoktor писав: cat-yellow, мінялись стійки стабілізатора, муфти кардана, заду сайлентблоки ,все решта було живе.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тобто по передній ходовій лише стійки стабілізатора? серйозна капіталка передньої ходовоїDoktor писав: cat-yellow, мінялись стійки стабілізатора, муфти кардана, заду сайлентблоки ,все решта було живе.
cat-yellow писав: Doktor, ходовка нова, чи беу?
А нафіга більше робити якщо все живе????Dexter писав:тобто по передній ходовій лише стійки стабілізатора? серйозна капіталка передньої ходовоїDoktor писав: cat-yellow, мінялись стійки стабілізатора, муфти кардана, заду сайлентблоки ,все решта було живе.
та не в тому питання, більше робити, звісно, не обовязково. Але і тоді називати це якandreyclk писав: А нафіга більше робити якщо все живе????
Чи ти при заміні масла мотор міняєш може?
не варто. Локальний ремонт ходовки - це ще не замінаDoktor писав: і на сервісі міняли ходовку в е39
ТУт хто як хоче так і розуміє,ремонт авто це також не заміна двигуна ,заміна КПП,поварка кузова і т дgooliver писав: не варто. Локальний ремонт ходовки - це ще не заміна
такі примітивні і дебелі видумки, але запитаю : твої слова на чомусь грунтуються чи ти останнє тріпло?andreyclk писав: І тут один борець з бляхами-шротом їздив на 9-ці з якої зі всіх прокладок-сальніків текло і каже шо то норм.
То ти трактувальник Докторових слів чи адвокат ? А що тоді значить міняли ходову? Поміняти 2 сайлента ззаду і стійки стабілізатора?andreyclk писав: Не треба підй... він мав на увазі не заміну усієї ходовки
Заміна ходовки потяне 1000уо
Doktor писав: мінялись стійки стабілізатора, муфти кардана, заду сайлентблоки
поміняти гуму на 1 колесі = то пересіли на іншу машину, я понялDexter писав: xxfOxx, міняли стійки стабілізатора = міняли ходову
шо не ясно?
Dexter писав: твої слова на чомусь грунтуються чи ти останнє тріпло?
Пиз...л невдаха???Dexter писав: ndrewK, з чого ти взяв шо там мотору нема? "мотор в маслі" це норма, в мене на 09 мотор з хорошою тягою, динамікою і хорошою компресією завжди був в маслі
Розкажи що таке ремонт ходовкиxxfOxx писав:поміняти гуму на 1 колесі = то пересіли на іншу машину, я понялDexter писав: xxfOxx, міняли стійки стабілізатора = міняли ходову
шо не ясно?
xxfOxx писав: поміняти гуму на 1 колесі = то пересіли на іншу машину, я понял
andreyclk писав: їздив на 9-ці з якої зі всіх прокладок-сальніків текло
Ти [цензура] ???Dexter писав: а його теорія про мене - "на моторі є пляма масла" =
Та да тебе тут давно бачатьDexter писав:andreyclk, клоун тут одині його бачуть
а ти не знаєш ? Є гугл для того, звертайся до ньогоandreyclk писав: Розкажи що таке ремонт ходовки
П.С. а нащо Лікаря в тему кличеш?andreyclk писав: Пиз...л невдаха???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей