точноTIGER-NIGER писав: DNK, та бо їх не було

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
точноTIGER-NIGER писав: DNK, та бо їх не було
то вже 3 рік підрядandrew писав: Мене вбили одні Львівяни - ті що на бусах на даху стояли
+100knaif писав: Це данко на параді учасників збив свою дівчину,і навіть не вийшов з машини щоб глянути на неї
Шкода дівчини,піднялась і пішла ніби нічого не було,хоча удар був сильний.
Хз як він може бути тренером по дріфту
Респект Карнєю з львівських саме чотко їхав ,на відміну від самі знаєте кого не кричав що він намбер ван у львові дріфтер + до того дуже швидко опанував вміння дріфту на своїй бмв е30
стоп! я думав то ти був на машині з гівна і палокhitlos писав: Карнєй просто космос на машині з гівна і палок дубасив з топ пілотами.
ну вони канєшно мудаки, бидло, і т.д., але їх там відносно не так і багато було. крім того, є категорія людей, які не можуть собі дозволити ті квитки на той дріфт. на спрінтері на даху сиділи одні діти. те саме на одному з пагорбів, поприїжджали на роверах дітлахи. ну то таке. судячи з натовпу на трибунах, шо не було де і як стати нормально, шоб шось побачити, то на наступний рік треба робити 3-ярусні трибуни, або додатково ставити ще десь...hitlos писав: розумієте що через те що ви не купуєте квитки дріфту може більше і не бути у Львові.
легко димів 245 ґумою, а Масдай на майже аналогічній машині, з аналогічним мотором, не робив диму на вужчих покришках. ? різниця в редукторах? чи мотор вже падуставший?hitlos писав: з гівна і палок
М-"ні мотори дуже круті, але вони мають бути не поломані перед тим як виїжджати.hitlos писав: М-чні мотори мене не радують.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей