Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мікро клуб для Nissan Almera Classic
- Telec
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ПРопоную власника НАК спілкуватися тут
- Telec
Re: Мікро клуб для Nissan Almera Classic
Тут є також клуб шанувальників http://www.almera-classic.ru/Telec писав:ПРопоную власника НАК спілкуватися тут
Та не питання
Давайте всі сюди :) В теба яка Альмерка? Яка комплектація? Колір?

- Telec
Колір чорний, комплектація, майже як базова але плюс ще кондиціонер ну я її ще трохи сам модернізував титанові диски постави на широкій резині. Також встановив мультимедійну акустичну систему, сабвуфер з підсилювачем ще хочу ближчим часом вібро-шумоізоляцію передніх дверей зробити. Я от думав про тюнінг зовнішній знайшов один сайт де з кореї можна замовити обвіс чи точніше накладки на НАК правда ціна кусається 1700у.о. і це без покраски і встановлення.TomCat писав:Та не питанняДавайте всі сюди :) В теба яка Альмерка? Яка комплектація? Колір?
Всім привітик!
Хлопці, звертаюся до вас за порадою... В мене ось яка проблемка, вчора забрала свою машинку після першого ТО з Алексу... Попросила майстрів, щоб подивилися до мого руля, бо в ньому щось тарахкотіло, коли виїзжала на брущатку - типу вул. Городоцька... Вечером, коли забирала з сервісу, сказали, що підкрутили рульову балку... На наступний день, коли їхала на роботу, біля управління області , при повороті направо, машина ввійшла в занос, правда невеличкий... Я з нього вийшла.... А ось через 7 хвилин при повороті з Гвардейської на СТрийську , там швидкість була трошки більша (прибл 35-40 км..) при правому повороті, машина так само входить в занос - з поворота не вийшла , а закинулася на тротуар, від удару розвернуло на тротуарі на 180 гр.. Ще протянула метрів зо три боком
....Бабка, правда встигла втікти, від моєї машини, але свариласяяяяя, дуже сильно
Так, як це перша машинка в мому житті, прошу вашої поради, які у вас можуть бути думки на рах. цієї події??? Від

- Telec
Це тобі напевно так балку підкрутили, я думаю шо вони на сервісі розвал-зходження порушили, видно одне колесо нерівно стоїтьTomCat писав:Всім привітик!Хлопці, звертаюся до вас за порадою... В мене ось яка проблемка, вчора забрала свою машинку після першого ТО з Алексу... Попросила майстрів, щоб подивилися до мого руля, бо в ньому щось тарахкотіло, коли виїзжала на брущатку - типу вул. Городоцька... Вечером, коли забирала з сервісу, сказали, що підкрутили рульову балку... На наступний день, коли їхала на роботу, біля управління області , при повороті направо, машина ввійшла в занос, правда невеличкий... Я з нього вийшла.... А ось через 7 хвилин при повороті з Гвардейської на СТрийську , там швидкість була трошки більша (прибл 35-40 км..) при правому повороті, машина так само входить в занос - з поворота не вийшла , а закинулася на тротуар, від удару розвернуло на тротуарі на 180 гр.. Ще протянула метрів зо три боком
....Бабка, правда встигла втікти, від моєї машини, але свариласяяяяя, дуже сильно
Так, як це перша машинка в мому житті, прошу вашої поради, які у вас можуть бути думки на рах. цієї події??? Від
- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
что то тема заглохла, неужеле все владельцы нак"ов их продали и купили правильные машины 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 5 гостей