НІ! ВИМАГАЮТЬ ВСІ! А ТАК ВИДНО?andreyclk писав: ТАк якраз вимагають ті хто має "чисті" документи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ! ВИМАГАЮТЬ ВСІ! А ТАК ВИДНО?andreyclk писав: ТАк якраз вимагають ті хто має "чисті" документи
Я теж так думаю. Чому я маю платити за річ 10$, якщо її ринкова вартість 5$( в кращому випадку). Може то через те що в нас безплатні автобами, чи дешеве пальне, а може то через безплатну медицину, чи високі пенсії?AnGeL писав:але таки так, вцілому я за оту всю двіжуху. тоді ціни на наший шрот мають вирівнятись з тим шротом на бляхах. бо в нас зараз шрот продають втридорого![]()
[цензура], сер....
а в нас дороге пальне?user106 писав: Може то через те що в нас безплатні автобами, чи дешеве пальне,
ти їх всіх знаєш, що так стверджуєш?andreyclk писав: ТАк якраз вимагають ті хто має "чисті" документи.Перестань перекручавати вже
а раз в рік то законно? то типу він дійсно працює на якусь кантору той бляхар, чи фіктивно оформлено для річного перетину?andreyclk писав: Дивись ті хто катає на шроті не виїжає раз в рік і не проходить ТО значить це авто розмитнити нереально,при будьякому бажанні нашої влади !!! Воно автоматом знімається з обліку в країні де зареєстроване!
От такі авто вважаю правильним на шрот здавати зразу!!! Я про це писав!
А інші які платять страхівки і ТО регулярно,явно не економлять на обслуговувані .
Прикинь їздять,тебе познайомити з тими людьми?! Чи тобі по тв показали шось інше?!winn3r писав: литовські бляхи їздять раз на рік на ТО?
ТАк продай свою шкоду за 25 тис уо раз ти вважаєш,що ринок не диктує ціни.Цеж не проблема ? Правдаж?!Andriy01 писав: Давайте не платити за комунальні так дорого, ринок диктує значно дешевші ціни:)
Можу тебе так само запитати,від моєї відповіді твоя думка не зміниться!xxfOxx писав: ти їх всіх знаєш, що так стверджуєш?
В тебе є докази про фіктивність? ТАк пиши на митницю що знаєш такіто випадки про фіктивність фірм!xxfOxx писав: а раз в рік то законно? то типу він дійсно працює на якусь кантору той бляхар, чи фіктивно оформлено для річного перетину?
Вимагати всебе дома шо хочеш можна!!! Побачив?winn3r писав: НІ! ВИМАГАЮТЬ ВСІ!
можеш то питай, тут навіть на форумі є бляхарі, з більш ніж роком прострочки, притому їх тут меншість (бляхарів, а не прострочників), значить я маю рацію, на відміну від тебеandreyclk писав: Можу тебе так само запитати,від моєї відповіді твоя думка не зміниться!
стоп стоп, давай без демагогії - раз на рік це законно, чи ні було питання, без водички чітко, відповідаємо на питання.andreyclk писав: В тебе є докази про фіктивність? ТАк пиши на митницю що знаєш такіто випадки про фіктивність фірм!
Чим тобі буде погано якщо 3251 розшириться на авто,наприклад,з 2005 року?
через те, що оті умніки, ввезли фіктивно/лєво/незаконно і тд, вибирай як тобі більше подобається звучання, а тепер вирішили ще й права качати, тільки й того.andreyclk писав: А через шо? Через те,що хтось купив авто дешевше ніж вони?!
а що ти маєш проти влади? офшори - то незаконно, а бляхарі на неіснуючих фірмах, то файно, благо для країниandreyclk писав: Ви ще на владу шось говорите?!
1. рошен продай ліпецк, не плати податки в раші, всіх офшорників в законне поле, хай платять тут податки.andreyclk писав: А там, где без крышки - украинцы , Даже если кто-то захочет вылезти - его за ногу обратно затянут...
ЗАконно,людина їздить на робочому авто,хто їй може це заборонити?xxfOxx писав: стоп стоп, давай без демагогії - раз на рік це законно, чи ні було питання, без водички чітко, відповідаємо на питання.
Типу люди які відстоюють свої права і не тільки свої МУДАКИ ?xxfOxx писав: а тепер вирішили ще й права качати, тільки й того.
Фірма зарєстрована в Україні? НІ ! тоді які питання до українського законодавства? Нехай вони в своїй литві з тими фірмами розбираютьсяxxfOxx писав: , а бляхарі на неіснуючих фірмах,
Ні я того не питав і пишу вже раз 50-ий :що повинні їздити на укр номерах в Україні!!! Та і розмитнити авто старше 2010 року в нас нереально, а з нового року авто старше 2016 року буде розмитнити нереально!!!xxfOxx писав: Ти питав за що бляхарів не люблять?
тобто з тих 100500 оголошень на авторіа, де продають з перетином на рік - то оголошення про прийом на роботу, так?andreyclk писав: ЗАконно,людина їздить на робочому авто,хто їй може це заборонити?
мудаки, бо ти вирвав головне з фрази, нагадую, було такandreyclk писав: Типу люди які відстоюють свої права і не тільки свої МУДАКИ ?
xxfOxx писав: через те, що оті умніки, ввезли фіктивно/лєво/незаконно і тд, вибирай як тобі більше подобається звучання, а тепер вирішили ще й права качати, тільки й того.
фірма здійснює діяльність в Україні? Так, якщо тут їздить працівник, а де податки в бюджет?andreyclk писав: Фірма зарєстрована в Україні?
а до чого тут те? ввозити старе ніззя, а те що вже є на реєстрації, використовувати ніхто не забороняє, в чому проблемаandreyclk писав: Я б сказав взагалі заборонити авто старші 2016 року.РАз ти не можеш купити нове авто раз в рік так їзди маршруткою!
це не лазєйка?andreyclk писав: там де продають по оголошеннях-заїжає молаванін а українець тут їздить.
Тимчасово ввезені транспортні засоби особистого користування можуть використовуватися на митній території України виключно тими громадянами, які ввезли їх в Україну, для їх особистих потреб, не можуть використовуватися для цілей підприємницької діяльності в Україні, бути розкомплектовані, а також відчужені чи передані у володіння, користування або розпорядження іншим особам.
це не лазєйка? чувак дійсно працює на фірмі і вона видала авто? чи фікція?andreyclk писав: Там де заїжає на фірму
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей