я в них якого хєра Юрій

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Внєзапно!Myself писав: ОККО, почистіть свої бази, чи що...
На мейл і у Вайбер одночасно приходить спам. З е-поштою все добре, ""пане Олександре". А ось вайбер-розсилка вперто іменує мене Андрієм, хоча мій номер мобільного телефону не змінювався з 1999 (!) року
ЗачОт, не сподівавсяОлександр,
іноді трапляються технічні збої,
але будьте певні -
ми знаємо, як вас звати :)
Ми цінуємо своїх клієнтів,
тому покращуємо вчорашню пропозицію
від АЛЛО з Samsung Galaxy S8 | S8+
додатковими 1000 балами Fishka.
Доброго дня. дякуємо за зворотній зв'язок. напишіть, будь ласка, номер вашої картки Fishka. Інформацію перевіримо та поправимо. Дякуємо.rhchp писав:Я на Окко за останній майже вже рік заправлявся лише газом, а вони мені шлють знижки на бензин і дизель. А двоє колег отримують пропозиції знижки на газ -70 коп, хоча ГБО не мають.
Доброго дня. Перепрошуємо за дану ситуацію. Для того, щоб ми виправили інформацію напишіть, будь ласка, номер вашої картки Fishka. Дякуємо.Taras:) писав:Myself, +мульйон
я в них якого хєра Юрій
Подзвонив я на Окко, дав свої дані, пообіцяли через пару тижнів буде приходити знижка на газ. Нарешті отримав повідомлення:знижка на бензин і ДП від 15л - від 1,5 грн, від 50л - від 2грн. Про ГАЗ нічогоОККО писав: rhchp написав:Я на Окко за останній майже вже рік заправлявся лише газом, а вони мені шлють знижки на бензин і дизель. А двоє колег отримують пропозиції знижки на газ -70 коп, хоча ГБО не мають. Доброго дня. дякуємо за зворотній зв'язок. напишіть, будь ласка, номер вашої картки Fishka. Інформацію перевіримо та поправимо. Дякуємо.
Востаннє редагувалось ОККО в Суб, 13 травня 2017, 13:21, всього редагувалось 1 раз.
Доброго дня. Для того, щоб ми змогли перевірити інформацію напишіть, будь ласка, номер вашої картки Fishka. Дякуємо.rhchp писав: Подзвонив я на Окко, дав свої дані, пообіцяли через пару тижнів буде приходити знижка на газ. Нарешті отримав повідомлення:знижка на бензин і ДП від 15л - від 1,5 грн, від 50л - від 2грн. Про ГАЗ нічого.
Just be писав: ОККО, а щоб отримувати якусь нормальну знижку то треба менше заправлятись ? Бо я кожен тиждень заправляю повний бак (60+ літрів) і з моїм щастям в 99% в мене 1 грн знижки з вашої "лотерейки" і 0.5 грн за великий бак. А от читаю, що тут людям приходять більші знижки просто так ... може варто поміняти заправку ?)
нє , там верхній ліміт - 2,5 грн :)AndrewK писав: Ти уяви що буде якщо рік там не заправлятися
Требо було скаргу написати, профiлактичнi дiibossjara писав: Заберіть в заправщиків швабри. Вони вже дістали з "помити вам вікна"
А останнього разу взагалі без дозволу поліз розмазувати болото мені по машині. А коли я зробив зауваження що його не просили цього робити, почав возмущатись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей