Я шось тебе не пізнаю, на той форум попавKritik писав: то хочеться чогось валящого

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я шось тебе не пізнаю, на той форум попавKritik писав: то хочеться чогось валящого
так він вже написав шо купив Астру)asteroid писав:Insignia якщо влізе в бюджет, і місця більше ніж в фієстах чи октавіях, і виглядає норм, і не пассатG@rry писав: от реально не можу визначитись з маркою
шкода А5, не подобається, А7 оверпрайс, французи поки ні.
що залишається звідти в бюджеті 10 ??
13-15 було б а7 або Б7.
за 10 ку ніц.
та нє, я ж кажу шо СТ це тільки мрія)cat-yellow писав:Kritik, ок, основну мислю поняв і розумію :)
сам бува, що шліфую на другій (рідко дуже, але бувало)
та й про розгін до сотки в такому випадку - сагласін
таке хочеш?
http://allegro.pl/show_item.php?item=68 ... 74bd86c28c
чи MK3?
я завжди хотів шось валяще)andriy320e30 писав:Я шось тебе не пізнаю, на той форум попавKritik писав: то хочеться чогось валящого![]()
в тому фокусі стДуже крутий мотор той шо 2.5.але без повного приводу буде погано на малих швидкостях. Буде буксувати кидати по дорозі до 100
Kritik писав: з майбутньою жінкою вже узгоджено, шо Меган нам не подобається і треба шось інше
я не каблук, я просто вмію переконувати
cat-yellow писав:Kritik писав: з майбутньою жінкою вже узгоджено, шо Меган нам не подобається і треба шось інше
я не каблук, я просто вмію переконувати
чекаємо змін!
треба пива якось разом попити!
Тоді ок. Я думав рено на всю жизнь.Kritik писав: в грудні 2016 зробив пропозицію, тому почав активно відкладати бабло на весілля
то вимушена міраandriy320e30 писав:Тоді ок. Я думав рено на всю жизнь.Kritik писав: в грудні 2016 зробив пропозицію, тому почав активно відкладати бабло на весілляа так то норм. Я сам на ланосі по селі катаюсь)
як то так?а чому у мене 2500, ну максимум 2600 при 150?Kritik писав: і ше мене Меган розчарував тим шо при 140 там вже 2800 оборотів +/-
побачимо)САХАР писав:Kritik, хочу бачити що краще в дизелю купиш з 160-170 конів.Купивши стару виграну в усі диркі Ауді висновки бачу зробив.Як усі в нас.
тут машини з 60-80 тисяч ніхто не продаєСАХАР писав:Kritik, так ми вроді про свіжу машину спілкувалися-60-80 тис максимум.Хібя я неправильно зрозумів щось.
T5-R писав: обидва 5 річні з пробігами по 200 тис. власники задоволені. проблем машини не створювали.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей