Помоєму це була нагла підстава.CAT писав:в першу ж ніч його чергування вкрали саму круту тачку шо була, а потім з чувака бабло збили за то... він вроді квартиру продав...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Проти цегли не попреш
- alex
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Кстати, ситуация. Я поставил машину на стоянку. Пришел- бок у нее продерт и видна синяя краска. Причем обратил внимание, потому что сигналка отмаячила что было срабатывание (уехал бы так- точно гайки были). Пошел к охране- "ничего не было". Пошел к директору- "охрана говорит, что ничего не было- значит не было". Поговорил злее, ну ладно, типа "мы тебе пару месяцев бесплатно дадим". Аргумент- "а ты как докажешь, что это тебя не на улице? Ты нас кинуть решил!". Ну думай, хрен с вами... Потом мне охранник говорит, "это мое дежурство было, краска у тебя на машине осталась синяя... Посмотри цвет машины директора, но если что- я ничего не знаю". Но вообщем расстроился я, поговорил еще злее, и деньги мне вернули. Но вот реально непонятно как такое контролировать... Ведь они в любой момент могут "дуру включить"... Как бы вы с этим боролись?
- Myltik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ситуація з вчорашнього дня:Їдем в Максім(нічний-клуб вроді Міленіума)спеціально машину не ставили під входом а завезли на платну стоянку(через пару вулиць)даєм 10грн кажем що на дві години,ну зайшли подивились та і через пів-години пішли.І шо ти думаєш приходим А ВІН Б.... СПИТЬ.Наші действія ідем і копаєм Subary Tribecy B9 в колесо(довго били шоб сигналка запрацювала) І ШО ВІН ДАЛЬШЕ СПИТЬ-називається захотьте беріть що хочете-а він що СЛИВУ ЗАЛИВ ЗА ТИХ 10грн І ЙОМУ ДОБРЕ.CAT писав:найбільший прикол те, що платні стоянки не спасають від такого, а сторож потім руками розводить і каже шо нічо не бачив.
А ще один випадок був на нашому автобазарі,ну як завжди ходим,дивимся,приглядаємся а тут раз їде машина набирає ходу,бачу відкривається двері з переднього пасажирського сидіня вилітає хтось(виявилось потім що власник) і машина рветься до виходу а на виході глохне бус-і що пів базара збіглось почали бичи ТОГО БИКА ЩО ХОТІВ ВКРАСТИ МАШИНУ аж вибіг директор автобазару ну і я собі там пару раз копнув....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей