Ну і дурне дитяче питання - чи варто брати світильник з блютус динаміком для рідких діскатєк на хаті

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на аліpikach00 писав: Де порадите світлодіодні світильники брати крім епіцентру?
1-3 роки пишуть і китайці теж , правда логістика відбиває все бажання звязуватись з гарантією , якщо продаван не ведеться на прессінг )))pikach00 писав: Гарантія фіг з нею, при такій то ціні.
Не твоя пічаль, стандартна процедура - диспутpikach00 писав: І невідомо в якому стані наша укрпошта доставить.
що за єресь ? В ледах нема чому вибухати !!b_andriy писав: в мене з алі дві лампочки в світильнику тай й***ли шо я чуть в штани не наклав, притому шо сидів в наушниках
На sunday.ua нормальні лампи, і ціни демократичні. Навряд чи зараз є сенс з алі тягнуть шось інакше. Хоча в мене китайські теж вже роки 3 працюють, одна з першого замовлення вийшла з ладу, почала блимати конкретно, як стробоскоп.Liuskywalker писав: Зараз по цінах ,правда , можна і в нас знайти смачні пропозиції , наприклад , в гараж повністю взяв на електровозі , бо ціна була співмірна з аліш-ними ...
ІМХО , людина , яка в свій час таку нормальну музику в машині побудувала - не може писати такі профанські речі "b_andriy писав: мусить бути якийсь БЖ там всередині який напевно і вибухнув
включив QA ? Різниця в гривню тобі критична ?pikach00 писав: хмм...
ті теплоізоляції сумуються, а не середнє чи найменше вибираєтсьяAndriy01 писав:Як думаєте, якщо з боку квартири на балконному блоці 3 скла (2 камери) то чи є смисл робити 3 скла (2 камери) і на лоджійному склі? Чи вистачить 2 скла (1 камера)?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей