тоді 1000% через механіку не продається швидко - бо 16тис за таке авто дуже класна ціна, але на автоматі звичайно, а за 20+ вже є цікавіші варіанти*Lesyk* писав: Шось таке, на автоматі вони йдуть 20+

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тоді 1000% через механіку не продається швидко - бо 16тис за таке авто дуже класна ціна, але на автоматі звичайно, а за 20+ вже є цікавіші варіанти*Lesyk* писав: Шось таке, на автоматі вони йдуть 20+
Маю на увазі, що спортежі по 16 на ручці, а на автоматі продаються за 20+, хоча нерозумію хто їх купляє за такі грошіAVP_6 писав:
тоді 1000% через механіку не продається швидко - бо 16тис за таке авто дуже класна ціна, але на автоматі звичайно, а за 20+ вже є цікавіші варіанти
може люди бояться якраз новіших - технологічніших бмв і тому така ситуація? бо я от памятаю крузак 200 як тільки купили давав тягла з всякими різного роду датчиками.*Lesyk* писав: Маю на увазі, що спортежі по 16 на ручці, а на автоматі продаються за 20+, хоча нерозумію хто їх купляє за такі гроші
FENIX писав:Про не надійність хюндая розкажіть моїй попередній елантрі з прогім в 500 000 км. Не факт чи ніхто не скручував.
Машина відслужила вірою і правдою та була продана.
їхав я в тому новому рав4. при закриванні дверей було відчуття, що в запорожці чи таврії іто солідніше двері закриваютьсяAnGeL писав: новій рав4
RULES писав: їхав я в тому новому рав4. при закриванні дверей було відчуття, що в запорожці чи таврії іто солідніше двері закриваються
та серйозно. вага, звук. таке враження що ті двері 300г важатьSviatoslav писав:RULES писав: їхав я в тому новому рав4. при закриванні дверей було відчуття, що в запорожці чи таврії іто солідніше двері закриваються
RULES, та ладно![]()
AnGeL писав: від кіа сід в мене взагалі багато позитивних вражень, особливо в плані рульожки. на акцентах дуже небідові двигуни, на свій обєм 1.6 їхали з 5 дорослими в салоні всі 200 без особливого напрягу.
так, наприклад в кіа було багато дитячих болячок, які фіксились і проблеми зникали.
а я писав про щось інше? я про загальні відчуття від виконання і про звук закривання.Sviatoslav писав:RULES, вага і звук - це дуже спірний момент, якщо по euroncap набирає пятьорік по боковим ударам - то норма.
RULES писав: а я писав про щось інше? я про загальні відчуття від виконання і про звук закривання.
Я ж головою їх не пробивав, перевіряючи на міцність
я поки вживу не пощупав, то сам не вірив. памятаю рав4 мк1 - там салон мягенький і добротний, а не те що тутAnGeL писав:AndrewK, ну, а сеат то суцільна серйозність![]()
я б написав яка в мене дверка і як вона закривається, але то купе, і та дверка здорова по довжині, і то не вщот![]()
RULES, вот видиш, я вже давно пишу про той новий рав4, шо то говно.
просто адськи зекономили на салоні. надійність надійністю, салон до того немає ніякого відношення. наша службова 160к відкатала, крім планових ТО нічого не робилось, ніяких позаштатних поломок, навіть лампочки не згоріли. але в салоні пздц повний.
AndrewK писав: Бляшка бляшкою.
AnGeL писав: від кіа сід в мене взагалі багато позитивних вражень, особливо в плані рульожки. на акцентах дуже небідові двигуни, на свій обєм 1.6 їхали з 5 дорослими в салоні всі 200 без особливого напрягу.
так, наприклад в кіа було багато дитячих болячок, які фіксились і проблеми зникали.
Hyundai Accent 1.6 MT Comfort
Эксплуатационные показатели
Максимальная скорость, км/ч.: 190
Время разгона (0-100 км/ч), с: 10.2
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей