Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
треба заїхати до них в салон подивитись, бо я собі задумався над такою машиною - все таки нова то новаAnGeL писав: AVP_6, салон в них дешевий до неможливості
thanksAnGeL писав: AVP_6, звернеш увагу на ручки страху, на те як прогинається карта дверей. на те як скриплять всі елементи панелі. поверхня селектора передач стерлась десь за 30 тищ пробігу. руль протерся десь в районі 100к. по салону вставки з недопсевдокарбону, насправді дешевий жорсткий пластик який дуже брудниться. "тіпа шкіра" на панелі і дверях на дотик ще гірша ніж явний дермантин в жигулях. крім тих вставок нічого м'якого в салоні більше нема. це все присутнє як мінімум в дорестайлі
тут лади (вази) пропонуютьСАХАР писав: AVP_6, ти не чуєш-700 тис то варіатор та 2 вд.Автомат і 4 вд від 1млн
та я з ладою порівнюю яку тут пропонувалиСАХАР писав: AVP_6, та не проблема.Так Кіа за ті гроші візьмеш взагалі бомбезний.Навіщо той кроссовер та 2 вд?
мір сашол с ума...AnGeL писав:AVP_6, звернеш увагу на ручки страху, на те як прогинається карта дверей. на те як скриплять всі елементи панелі. поверхня селектора передач стерлась десь за 30 тищ пробігу. руль протерся десь в районі 100к. по салону вставки з недопсевдокарбону, насправді дешевий жорсткий пластик який дуже брудниться. "тіпа шкіра" на панелі і дверях на дотик ще гірша ніж явний дермантин в жигулях. крім тих вставок нічого м'якого в салоні більше нема. це все присутнє як мінімум в дорестайлі
Рав4 - тойотаcat-yellow писав: Остап - Хонди
мені головне вигляд-надійність-начинка, а вже якісь обшивки чи пластмаси то діло друге. То авто буде для дружини також наступне і тому їй шоб більше камер+парктроніків було і гарно дивилось ззовніDexter писав: AVP_6, зайди в Кіа і помацай Спортедж, особисто для мене Рав проти Спортеджа програє по всіх параметрах, але то імхо
ну от як варіант ТС кіу брати - це ж явно краще за тазСАХАР писав: AVP_6, рахуй зараз як ти хочеш бензин,автомат 4 вд Киа Спортейдж 16року новий 700тис.грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей